2777
2789
عنوان

تاحالا شدهیه نفر یا کسایی بی دلیل باهاتون دشمنی کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست
من خیلی اذیت میشم.مثلا خالم وزندداشم باهم تیم تشکیل دادن حالا ن فقط من کل خانوادمواذیت میکنن

منم اذیت میشم ولی بديش اینه ما جز خوبی به اونا نمی‌کنیم.  از یکجایی به بعد یاد گرفتم از خودم دفاع کنم تو هم از خودت دفاع کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو بگو به خدا یکیشون زندگیش کن فیکون شده ولی باز منو میبینیه خودشو جرمیده

آره 

اینا معمولا بی خطر هستن🤣🤣

نمیگیرن آدمو

ولشون کن

اکثرا با همه همینجوری هستن و مشکلشون ما نیستیم

خوددرگیری دارن

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
اره و نمیدونم چه مشکلی دارن  من یکی رو دارم تو فامیل جنس مخالف هم هست اختلاف سنی هم داریم ...

وای همین یکی ازپسرای فامیل به گوشم رسید روسری میپوشه ادای مارو درمیاره خیلی دلم شکست تصادف کرد فوت شد

اره شده تو کلاسمون یه خبر چین داشتیم و چون من فقط مثبت و خوب بودم و بقیه منحرف بودن فکر میکردن منم الکی باهام بد شدن در صورتیکه من روحم هم خبر نداشت و علت بی‌محلی بچه ها و تیکه هاشونو رو متوجه نمی‌شدم اونموقع ساده بودم  بعدها فهمیدم علتش چی بوده و اشتباه از خودم بود که تو این مدرسه مضخرف ثبت نام کردم الان دلم میخواد همشونو ببینم  و بگم من نبودم

منم خالم و دختر خاله ام اینن مادر و دختری کمر همت بستن زندگیم رو داغون کنن

واقعا خدا لعنتشون کنه.من میدیدمش خاله خوبی بااحترام کامل هرروز میومد خونمون پذیرای و فهمیدم چندسال هراتفاقی توخونمون بیوفته میره ده تامیذاشت روشو میگفتش.کلا هربهونه ای میاورد که بهمون حرف بزنه تومردم.خداواقعا جوابشون بده

واقعا خدا لعنتشون کنه.من میدیدمش خاله خوبی بااحترام کامل هرروز میومد خونمون پذیرای و فهمیدم چندسال ه ...

اره دقیقا

واقعا خدا لعنتشون کنه 

من یه بار حتی تو اتاقم یه تیکه کاغذ پیدا کردم بودم بعد فهمیدم کار خالمه چون دقیقا واسه باطل سحر پیش همونی رفتم ک ه خالم رفته بود 

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.