2777
2789

دلیلش چیه واقعا مثلا توکاری نداری بهشون بی دلیل تیکه بهت میندازن بی دلیل بهت تهمت میزنن یا پشت سرا مدام غیبت میکنن واقعا چرا؟ حالا جالب اینجاس چرا خدا کائنات کاری نمیکنه جوابی نمیده بهشون.هرچقدم بگی فلانی چیکارت کردم بدو بدترشن؟ نظرتو چیه واقعا؟ 

اره شدهه 

دختر خاله ام با اینکه من بش کاری ندارم اما همش سعی میکنه من رو پیش بقییه خراب کنه دوست نداره موفقیت من رو ببینه حتی هی به عشقم میگه اون رو ول کن با من بیا   

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخواد

مشکل روان دارن

از زندگی لذت نمیبرن

حسود و بدبختن

کمبود و عقده دارن

چرا بسیار هم دیدم بلا سرشون میاد ولی آدم نمیشن

اهمیتی نمیدم بهشون چون مریضن و جای ترحم دارن😁

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

خواهرشوهرمن با من اینطوریه 

به خدا کاری به کارش ندارم ولی کلا کارش لج کردن با منه

من که سپردم به خدا

سرمم تو زندگیه خودمه. حالا اون انقدر سرش تو زندگیه من باشه ببینم میخواد به کجا برسه

تا دلت بخواد مشکل روان دارن از زندگی لذت نمیبرن حسود و بدبختن کمبود و عقده دارن چرا بسیار هم دی ...

همینو بگو به خدا یکیشون زندگیش کن فیکون شده ولی باز منو میبینیه خودشو جرمیده