2777
2789

دارم میمیرم 

نمیدونم چیکار کنم 

داره یسال میشه که کات کردیم 

دعا و چله ای هست بخونم برگرده؟

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال

اگر قراره با دعا برگرده میخوام صدسال سیاه بر نگرده کسی که دوسم نداره.

تجربه سختیه ولی باید بتونی توام فراموشش کنی و به فکر آینده و خودت باشی.

هیچ چیزی مهمتر از خودمون نیست 😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو نویس دعا دعای محبت بگیر  دو رکعت نماز و صدتا صلوات خیلی تاثییر داره من واسه عشقم اینارو نذ ...

دعا نویس راستش میترسم 

واقن؟برگشت؟

بخدا دیگه طاقتم سر اومده

نمیشه ک نمیشه  هر شب دارم خوابشو میبینم  خیلی اذییتم

هعیییی   

نمیدونم چرا خدا اونایی که قسمت ما نیستن رو به دلمون میندازه..

کاشکی اونایی که قسمت هم نیستن حتی اتفاقی همو نبینن

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.

دعا نویس راستش میترسم  واقن؟برگشت؟ بخدا دیگه طاقتم سر اومده

من امکان رفتن به دعا نویسو ندارم

اره بخدا بجون خودش حالم خیلی بد بود همون روزی که نذر کردم شبش یهو پیام داد بعد 17 روز من که فکر میکردم با یکی دیگس و دیگه نمیاد ولی برگشت

من امکان رفتن به دعا نویسو ندارم اره بخدا بجون خودش حالم خیلی بد بود همون روزی که نذر کردم شبش یهو ...

وایییی واقن توروخدا😭😭😭 ما بیشتر از یکساله هاااا یکساااال هر چی پیم میدم اصن ج نمیده😭

کاش 🙂💔الانم روزه ام بغض دارم شدیدا

میدونم که سخته ولی میگذره هیچی ثابت نیس تو این دنیا

ببین به این فکر کن که شاید خدا داره امتحانت میکنه تا ببینه چقدر دووم میاری شاید بعد این همه سختی پایانش خوش باشه شاید خدا میخواد یه کسی رو وارد زندگیت کنه که عشقش واقعی باشه....

وایییی واقن توروخدا😭😭😭 ما بیشتر از یکساله هاااا یکساااال هر چی پیم میدم اصن ج نمیده😭

اره بخدا دو رکعت نماز و صدتا صلوات واسه ی حضرت ام البنین حضرت نرجس خاتون هم باز مراد میده

عزیزم اینکارو کن انشاالله که برمیگرده منم روزم سر نمازم دعا میکنم که برگردین به هم و قسمت هم بشید

این کارت اشتباهه هرچند که منم همین کار رو میکنم

نگا اون الان مطمنه که تو رو داره دیگه بش پیام نده بزار بفهمه که تو هم تا یه جایی صبر میکنی

تو با پیام دادنت فرصت بش نمیدی جای خالیتو حس کنه قشنگم:)

میدونم که سخته ولی میگذره هیچی ثابت نیس تو این دنیا ببین به این فکر کن که شاید خدا داره امتحانت میک ...

بخدا دارع یسال میشه اخه مگه من چقد طاقت دارم...

ن فقط خودشو میخام🙂

اره بخدا دو رکعت نماز و صدتا صلوات واسه ی حضرت ام البنین حضرت نرجس خاتون هم باز مراد میده عزیزم این ...

چشممم پا میشم همین الان میخونم 

مرسی دورت بگردم انشالا هر چی از خدا میخای بت بده