یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره دیگه الانا احتمالا همینقد بشه . بش بگو پوستت نازکه اطمینان بده بت مث من نشی . وگرنه والا من تو پیج ی مرکز زیبایی دیدم اینقدر اثرش رو بعضیا خوب بود رفتم .من جوری بسرم اومد هزینه م رو پس دادن و میترسیدن برم شکایت . آها یادم افتاد مرکزی ک من انجام دادم تازه دستگاهش رو اورده بود ممکنه هم ناوارد بودن .
میگم عزیزم الان راضی ای از نتیجش؟ ببخشید انقدر سوال میپرسم آخه کسی رو تا حالا ندیدم انجام داده باشه
ن عزیزم باید چن جلسه بری . من فقط یکی رفتم . فقط خدا خدا میکردم صورتم برگرده حالت قبلش ب قرآن افسرده شدم بس گریه میکردم . اصل ماجرا اینه اندو از آف اصلا بدرد من نمیخورد من جای جوش عمیق ندارم ی چن تا منافذ کوچولو . خدا برا دکتری ک فقط پول براش مهمه نسازه
ن عزیزم باید چن جلسه بری . من فقط یکی رفتم . فقط خدا خدا میکردم صورتم برگرده حالت قبلش ب قرآن افسرده ...
آها آخه دکتر به من گفت با یه جلسه پوست توخوب میشه بعد سه ماه تاثیرشو میزاره من جای جوش دارم ولی نه زیاد یعنی گفت سابسیژن واسه اونایی که خیلی جای جوش دارن این روش اندو آراف واسه پوستایی که کمتر جای جوش دارن اثر داره