2777
2789

دیشب با لنز خوابیدم

قبلا هم گاهی پیش اومده خوابم برده باشه با لنز 

صبح صورتم رو اب زدم . بعد که اب زدم حس کردم یه چشمم تار شد 

یکیشو از چشمم در اووردم اون چشمم نیس

چیکار کنم 

کجا رفته ؟ یعنی داخل چشممه 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم رفته تو پلک بالای چشمت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منم عروسی خواهرم با لنز گرفتم خوابیدم صب پاشدم دیدم چشام چقد خوب شدن یهو یادم افتاد دیشب لنز داشتم در نیاوردم چشامو هی چپو چول کردم امد پایین در اوردم😂

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

برای من یه بار همینطوری شد دیگه نبود. بعد تو مراسم ختم بودم داشتم گریه میگردم خودش اومد روی قرنیه‌م!

تنها جیزی به ذهنم میرسه همینه که گریه کنی!یا حتما برو دکتر چشم پزشک

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟