2777
2789
عنوان

کیا زندگی پس از زندگی و دیدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 27 پست
ی سوال نریزین سرم فقط واقعا شماها همه اونارو باور میکنین؟ چرا من نمیره تو کتم و برام‌قابل باور نیس ...

عزیزم الان ما هر چی بگیم شما قانع نمیشی خب راستش ما بهش ایمان قلبی داریم

چون همه چیزایی که میگن با آیات قرآن مطابقت داره ❤️

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
نه عزیزم یه دختره تصادف کرده بود بعد که از کما درومده بود به مادرش می‌گفت من توی خونه روح یه دختر می ...

اره اره اون و دیدم دختره میگفت خونمون یه بالاخونه تو شیرازه شماره تلفن داده بود

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا من موهای تنم سیخ شد با اون 

دقیقا 😢

فک کنم بعدش خانواده اش و پیدا کردن درسته؟؟

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
ی سوال نریزین سرم فقط واقعا شماها همه اونارو باور میکنین؟ چرا من نمیره تو کتم و برام‌قابل باور نیس ...

یکی از تجربه گر ها هم آشنای ما بود که قبلاً بیمارستان بود

اصلا واسه ما تعریف نکرده بود که چی دیده ولی یهو توی برنامه دیدیمش شوکه شدیم گفت میترسیدم حرفمو باور نکنید تا الان سکوت کردم 

دقیقا 😢 فک کنم بعدش خانواده اش و پیدا کردن درسته؟؟

آره عزیزم ، چند ماه پیش هم دیدم توی اینستا گفتن بابای پسره آشپز هیئت امام حسین بوده وقتی دختره خودکشی میکنه بابای دختره به بابای پسره میگه من پسرتو واگذار میکنم به همون امام حسین

چند سال بعدش پسره در اثر گاز گرفتگی میمیره

تکرارش چه ساعتیه؟

من توی تلوزیون ندیدمش عزیزم

نه عزیزم یه دختره تصادف کرده بود بعد که از کما درومده بود به مادرش می‌گفت من توی خونه روح یه دختر می ...

خداروشکر پس پیداشن خانوادش .چند مورد بودن اقای موزون میگفت ولی اینکه بعدشون چی شد چون اینستا ندارم متوجه نشدم

آره عزیزم ، چند ماه پیش هم دیدم توی اینستا گفتن بابای پسره آشپز هیئت امام حسین بوده وقتی دختره خودکش ...

وایییی برای هر دوشون طلب آمرزش دارم😢یه اشتباهه بچگانه چقد تاوانش سخت میشه💔

خداروشکر پس پیداشن خانوادش .چند مورد بودن اقای موزون میگفت ولی اینکه بعدشون چی شد چون اینستا ندارم م ...

آره مردم خیلی تلاش کردن کلی توی اینستا پست گذاشتن تا پیداشون کنن

وایییی برای هر دوشون طلب آمرزش دارم😢یه اشتباهه بچگانه چقد تاوانش سخت میشه💔

درسته عزیزم آدم یه لحظه به خاطر احساسش چشمش رو میبنده به روی عقلش ولی خب حتما خیلی بهش فشار اومده که این کارو کرده خدا بیامرزدش