2777
2789
عنوان

اولین ها زیبا ترین هستند...

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ روانشناس باید همه چیزو بدونه ،شاید تخصصشون تو این بخش نباشه

بله روانشناس باید این چیزارو بدونه .حتی کسی که روانشناس نیست هم میدونه که همچین چیزایی ممکنه 

از اون جهت پرسیدم که اگه دکتری روانشناسی دارن درس که خوندن دوره گذروندن مراجع داشتن و این چیزا رو دیدن، اینا خودش کلی دلیله...

گفتم ادم درست ومناسب خودش  چیکار کسی دارم اصلا مگه پشت سرکسی حرف زدم  خیلی حالت خرابه شم ...

منم میدونم شما چی میگین، میگم شاید اون طرفش هم آدم درست و حسابی بوده، یه مشکلی پیش آمده حتما بینشون 

آخه مگر میشه عشق پدر و مادر رو با همسر یکی کرد؟ تعجب می‌کنم واقعا

ایشون نگفتن فقط عشق همسر گفتن هیچ درکی از عشق ندارن 

من تعجب می‌کنم اینقدر چیزارو سطحی میخونین😐

منظورم کاملا واضحه

اره دیگع قابل مقایسع نیس چون فرق میکنه .عشق ب فرزند ک اره تجربش کردم دروغ چرا بچمو دوس دارم 

درسته قابل قیاس نیست 

عشق به فرزند هم فرق میکنه 

اصن عشقا با هم متفاوتن نمیشه مثلا عشق پدر و با عشق فرزند مقایسه کرد یا نمیشه جای خالیش رو با ی عشق دیگه پر کرد

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF