2777
2789
ایشالا بسلامت بگذرونی بارداریتو تو رو خدا برا منم خیلی دعا کن من ۷ ساله منتظر بچم الانم دکتر هرروز ب ...

الهی خدا حفظش کنه 😍❤️ منم انوکسا میزنم چون یه سقط داشتم 

دوز چند میزنی ؟ به من ۶۰ داده 

آسپرین هم میخوری؟ 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خدا حفظش کنه 😍❤️ منم انوکسا میزنم چون یه سقط داشتم  دوز چند میزنی ؟ به من ۶۰ داده  ...

دوزشو نمیدونم باید نگاه کنم پاکتش پیشم نیست دو روزه شروع کردم  دکتر گفته دور ناف بزن ولی  ماما میگه تو بازو یا ران پا هم میشه شما کجای بدنت میزنی؟

دوزشو نمیدونم باید نگاه کنم پاکتش پیشم نیست دو روزه شروع کردم  دکتر گفته دور ناف بزن ولی   ...

من اولش تو بازو میزدم عزیزم الان پنج سانتی متر از ناف فاصله میدم میزنم بیشتر سمت چپ و راست میزنم

من اولش تو بازو میزدم عزیزم الان پنج سانتی متر از ناف فاصله میدم میزنم بیشتر سمت چپ و راست میزنم

اگه همش تو بازو بزنی فرقی که نداره ؟ چون ضد انعقاد خونه فرق نباید داشته باشه جاش

اگه همش تو بازو بزنی فرقی که نداره ؟ چون ضد انعقاد خونه فرق نباید داشته باشه جاش

درسته گلم فرقی نداره ولی من بازو هام کبود شده بود اذیت بودم دیگه توی شکم زدم 

درسته گلم فرقی نداره ولی من بازو هام کبود شده بود اذیت بودم دیگه توی شکم زدم 

میگم من از وقتی شروع کردم به زدن این امپولا  ادرارم تیره تر و غلیظتر شد برا شما هم همینطور بوده یا فقط من اینجورم؟

میگم من از وقتی شروع کردم به زدن این امپولا  ادرارم تیره تر و غلیظتر شد برا شما هم همینطور بوده ...

عزیزم حتما به دکترت بگو ، واسه من فرقی نکرد