2777
2789

نبستم ولی حدودا ۱۵،  ۱۶ تومنه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ترمی ؟؟

اره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شما گیر میدی ب دخترت سر دوس پسر نداشتن اینا؟

نداره. البته خانواده منم نمی‌پسندند. اگه وقت ازدواجش برسه حق داره آشنا بشه معاشرت کوتاه مدت داشته باشه و بعد ازدواج کنه یا رد کنه طرف رو . ولی این مدلی که الان باب شده دختر ۱۴ ساله رل میزنه تو خانواده من پسند نیست مخصوصا که ما تو شهرستان زندگی می‌کنیم و خیلی تو چشمه این جور کارها

نداره. البته خانواده منم نمی‌پسندند. اگه وقت ازدواجش برسه حق داره آشنا بشه معاشرت کوتاه مدت داشته با ...

خیلی طرز فکرت قدیمی و سنتیه

لابد توقع داری پوشش آزاد هم نداشته باشه و زیاد تیپ نزنه لباسش باز نباشه 

دختران معماری میره حدود ۱۵ تا ۱۶ تومن وقتی عملی زیاد باشه وقتی نظری بیشتر باشه حدود ده تومن

کار های عملی شوند هزینش زیادع؟؟؟

من این رشته رو دوست داشتم ولی بخاطر هزینه ماکت و کاغذ نمیخام برم😞

کار های عملی شوند هزینش زیادع؟؟؟من این رشته رو دوست داشتم ولی بخاطر هزینه ماکت و کاغذ نمیخام برم😞

نه اونقدرها. اتفاقا خیلیا میگفتن هزینه بره ولی زیاد هم نیست.برای خانواده با درآمد معمولی قابل پرداخته