2777
2789
عنوان

پسرم هرروز از ۶صبح بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 40 پست
میفهمم‌چی میگی برای شما که خیلی سختتره الان مشغول صحبت باهاتون بودم یه لیوانم شکوند😐پسر من بیشتر از ...

من همین که فرشارو از قالیشویی گرفتم پسرم رفته بود از تو کیفم رژمو برداشته بود مالیده بود همه جاش. یعنی یه لحظه دیدم حس کردم قشنگ آب داغ ریختن رو سرم ولی چه میشه کرد. تقریبا همه بچه ها اینجورین باید مدارا کرد 

وایی بجه اینقدری که نمیفتمه بازی میخواد نمیدونه مردم ازاری جیه بجه خود منم همینه  شیطون فعال ...

پسر من بشدت دست بزن داره امروز نشسته بودم شوهرمم بود خیلی یهویی اومد گوشیو‌کوبوند تو استخون پام اینقد از درد گریه کردم خونه مادرم‌میرم کاغذ دیواری پاره میکنه خواهرزادمو میزنه وسایلو میندازه اگه یبار بعش بگی مامانی ابو نریز یا یه واکنش کوچک از دفعه بعد مخصوصن اب شربت همه چی میاره میریزه رو فرش بشدتتتتتت باهوشه وخرابکاااررررررررررر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین که فرشارو از قالیشویی گرفتم پسرم رفته بود از تو کیفم رژمو برداشته بود مالیده بود همه جاش. یع ...

دیروز داش اب پرتقال میخورد یکم ریخت رو فرش خدایی واکنشی نشون ندادم ته ابمیوه ش مونده بود بعد یکساعت اومد گف مامان نگاش کردم ریخت مخصوصن رو فرش😐

پسر من بشدت دست بزن داره امروز نشسته بودم شوهرمم بود خیلی یهویی اومد گوشیو‌کوبوند تو استخون پام اینق ...

بچه منم همینه

دست بزنو داره

بگم اب نریز بدتر میریزه

بهش نمیگم نریز میگم بیا اینجا بریدنتر عمش هم حسابی میزنه جون اون حرصش میدوریروژ شوهرم باهاش شوخی کرد همچین زده تو پلکش قشن ک وورم و کبود 

هر کی میبینه فکر میکنه با کسی دعواش شدطبیعیکاغذ دیواری که کار هر روزشونه

بجه هستن دیگه

بجه های الان هزار ماشالله همشون باهوشن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره دقیقن پسر منم عین دختر شما فقط گریههه میرم خونه مادرم چقد اونا رو‌اذیت میکنه میزنتشون کاغذ دیوار ...

منم بعضی وقتا رفتارم دیگه از کنترل خارج میشه اخه تحمل آدمم تا یه حدیه دیگه،ولی الان چن روزه به زور دارم خودمو عادت میدم که هر چقدر اون جیغ میزنه من خیلی آروم باهاش حرف بزنم اینو از یه روانشناس کودک خوندم میگه شاید یه کم دیر جواب بده ولی خیلی خوبه،میگه بچها ناخداگاه از ما تقلید میکنن واسه همین هر چی بیشتر داد بزنیم اونام بیشتر داد میزنن،بعدش هم به همه خواسته هاش نه نمیگم چیزای که براش خطرناک نباشه بهش میدم،الان که هوا بهتر شده دیگه با پدرش میفرستمش بیرون اینجوری هم من یه کم مغزم استراحت میکنه و به کارام میرسم هم اون یه کم اروم میشه،میخوام هفته ای یه بارم ببرمش شهر بازی

دیروز داش اب پرتقال میخورد یکم ریخت رو فرش خدایی واکنشی نشون ندادم ته ابمیوه ش مونده بود بعد یکساعت ...

الهی   عزیزم تو این سن بچه ها دنبال توجهن هر چند به روش غلط .سعی کن خیلی ازش تعریف کنی و محبت کنی.میدونم اینکارارو انجام میدی ولی بیشترش کن چاره نیست باید باهاشون بسازیم.من گاهی با شوخی بهش میگم کاش میشد قورتت میدادم میرفتی همون شکمم میموندی راحت تر بودم 

بچه منم همینه دست بزنو داره بگم اب نریز بدتر میریزه بهش نمیگم نریز میگم بیا اینجا بریدنتر عمش هم ...

پسر منم خیلی میزنه من اینقد عصبی میشم شوهرم باز خوبه واکنش نداره پریشب موقه رانندگی محکم کوبید تو صورتش ولی من خیلی عصبی میشمم دست خودم نیس خستم خیلی

منم بعضی وقتا رفتارم دیگه از کنترل خارج میشه اخه تحمل آدمم تا یه حدیه دیگه،ولی الان چن روزه به زور د ...

من هرروز تقریبن پارک خانه بازی میبرم الانش پارک ته کوچمونم😑😂از هشتذصبح گف بریم 

من هرروز تقریبن پارک خانه بازی میبرم الانش پارک ته کوچمونم😑😂از هشتذصبح گف بریم 

یکی دیگه از مشکل های من اینه که نمیزاره موهاشو ببندم چون تپل مپله عرق میکنه دور گردنش همش عرق سوز میشه بعدن کلی گریه میکنه،نیگه بف شده،میگن خب بزار م هاتو ببندم نیشه باشه ولی دو دقیقه بعد بازش میکنه