2777
2789
عنوان

روتین پوستی واسه پوست چرب

193 بازدید | 12 پست

بچه ها من خودم نو آکنه گرفتم BBکرم داره فوم شستشوی پوست چرب و ابرسان

ضدافتاب هم سینره مخصوص پوست چرب و میسلار واتر دور چشم 

شما هم اگه نظری داریدممنون میشم بگید 

صورت من همیشه جوش میزنه جوش های زیر پوستی مخصوصا پیشونی 😥😥😥😥

ضد افتاب سینره رو منم دارم چندساله استفاده میکنم ولی میخام عوضش کنم

چون حتی اونش که برای پوست چربه هم انگار چربه

باید از ضدافتاب رقیق استفاده کنیم سینره متاسفانه بشدت چربه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد افتاب سینره رو منم دارم چندساله استفاده میکنم ولی میخام عوضش کنم چون حتی اونش که برای پوست چربه ...

ببین من این روتین رو انجام میدم یه قسمتایی از پوستم انگار خشکه پوسته پوسته میشه 😥😥

ببین من این روتین رو انجام میدم یه قسمتایی از پوستم انگار خشکه پوسته پوسته میشه 😥😥

پس تو چیزی مخصوص پوست مختلط بگیر

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
اخه مخصوص پوست مختلط رو بگیرم درصدی چربی داره به جاهایی که چربه بزنم جوش میزنم 😂😂گیر کردم

😂😂😂اعصابم خورده تو یه تاپیک بودم یارو عکس گزاشته سود سهام عدالت براش 2300 اومده😥😥😥😥چرا برا ماها سیشد چهارصد اومده😐😐😐

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

پوستد مختلط هست

یعنی زیر چشمات و قسمت گونه ت اینا خشکه 

بینی و اطرافش و چونه و پیشونی چربه درسته؟؟

💄👛I'm just a girl👄💅🏻