2777
2789
عنوان

امشب رفته بودیم خرید

2461 بازدید | 108 پست

رفتم تو صف بایستم برای پرو لباسم 

اتاق پرو بغلی یه خانم متاهل بود داشت لباس پرو میکرد 

همسر یه آدم قد بلند و خیلی چاق با موهای مشکی پر کلاغی بدون ریش و چشمای مشکی و درشت درکل چهره زیبایی نداشت ولی بامزه و دلنشین بود 

اومد پست در اتاق این خانم با کلی لاس و شلوار اوریون از دستش 

هی می‌رفت و می آمد با لباسهای رنگی و مختلف 

هی به همسرش نگاه میکرد می‌گفت این چقدر خوشگله اینو بپوش این سایزش خوبه؟ اون تن خورش قشنگه برم بیارم؟! 

کدومو دوست داری؟ 

هرچی که خودت انتخاب کردی بردار ولی این که من میگم هم بردار می‌خوام خودم بگیرم برات بهت میاد ! 

اینقدر قشنگ و دقیق راجب لباسها نظر میداد که اصلا یادم رفت تو صف بودم دلم میخواست بایستم فقط گوش بدم 

خیلی آدم خوش ذوقی بود 

یهو به خودم اومدم دیدم نوبتم شده رفتم تو اتاق پرو اشک تو چشام جمع شد 

قبلا همسر منم اینطوری بود ... قبلا :) 

میشه برای آرامش رابطمون دعا کنید ❤️

درک میکنم 🥲 

منم رفتم شیرینی بخرم یه عروس و دامادی داشتن کیک عروسی شونو انتخاب میکردن... براشون ارزوی خوشبختی کردم اما خاطره های خودم اذیتم کرد.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم 🥲  منم رفتم شیرینی بخرم یه عروس و دامادی داشتن کیک عروسی شونو انتخاب میکردن... براش ...

دقیقا مثل من 

تازه عروس داماد میبینم اینقدر بغض میکنم ... با حسرت نکاهشون میکنم به عشق بینشون قبطه میخورم میگم کاش واقعا خوشبخت بشن

غصه نخور مام همین بودیم اما الان حتی بامن بیرونم نمیاد بماند که منم ازش متنفرم و میخامم نیاد

هعی :) 

ولی ما ته دلمون همو خیلی دوست داریم 

نمی‌دونم چرا اینطوری شد