بخدا ب پیر ب پیغمبر همیشه برای بخت اقبال بچه هاتون دعا کنید واقعا بخت خراب جون ادمو میگیره ولی ادم نمیمیره منی ک الان داره ساعت ۶ میش غصه ام چیه
شوهرم پیرم کرده من زنشم لباساشو خواهراش اتو میکنند هنوز بعد چندسال زندگی ب من نمیده اتو کنم تو خونه ما لباساش نمیشوره بامن حرف نمیزنه درحدی ک مثلا دو خونه نشستیم تصمیم داره فردا شب بره مسافرت ب من نمیگه من از این اون میشنوم مریض بشه ب من نمیگه ب خانوادش میگ ماشین زمین بخره من از بقیه میشنوم و شبانه روز سرش تو گوشی فقط چط میکنه و
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خواهرانش بگواتو نکنم بگویه مدت به حرفاش گوش ندین بگن زن داری زنت لباساتواتوکنه ماکاروزندگی داریم ای باباچه وضعشه آخه من باشم لباس داداشمو اتونمیکنم میگم زن داری من چرا هرروز انجام بدم
❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
چند بار پیش خواهر شوهرت خودتو شاد نشون بده ویکمم دستور بده به خواهرشوهرت مثلا بگو خط اتوی لباسو بهتر در بیار یالباسا بادرجه کم بشور خراب نشن دیگه کارای شوهرتو نمی کنه