2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم فکر نمیکردم روزی از اون زن ها بشم ک شوهرش نمیخوادشون

| مشاهده متن کامل بحث + 16302 بازدید | 191 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرانش بگواتو نکنم بگویه مدت به حرفاش گوش ندین بگن زن داری زنت لباساتواتوکنه ماکاروزندگی داریم ای باباچه وضعشه آخه من باشم لباس داداشمو اتونمیکنم میگم زن داری من چرا هرروز انجام بدم

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

چرا آخه ..مثلا چه فحشی ..چقدر پر روعه

فحش های مثبت ۱۸،💔💔💔💔خیلی پررووهه خیلی ،😭😭😭😭😭😭😭

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
سخته برای زندگی مشترک واقعا سخته .

میدونم 

شوهر منم ترفیع گرفته بود همه به من تبریک میگفتن من نمیدونستم برا چی میگن 

لباس میخره بهم نشون نمیده یهو میپوشه میره بیرون 

میره بیرون بهم نمیگه کجا میره منم بهش نمیگم 

حرص بخورم فایده نداره منم شدم مثل خودش

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
به خواهرانش بگواتو نکنم بگویه مدت به حرفاش گوش ندین بگن زن داری زنت لباساتواتوکنه ماکاروزندگی داریم ...

هعی خواهراش بدترن چون بهشون پول میده اوناهم نوکریشو میکنند و شوهرمم دوسشون داره

بیخیال  الان برامن سهام عدالت ریختن😂😂 گفتم خوشحال شید چون الاناس ک براشمام بیاد

متاسفانه برای من پیام واریز اومده اما الان موجودی گرفتم پول جابجا کردم هیچ مبلغی اضاف نشده بود شماام امتحان کنید 

اوایل بهتر بود من سنم خیلی کم بود بلد نبودم شوهر داری بل کل از دستش دادم الان ک ۲۰ سالمه

اخیی سن ت خیلی کمه خیلی جا داری برا ترمیم رابطه به خودت برس اعتماد بنفس ت رو ببر بالا همه اولاش چیزی بلد نیستن شما که سن پایین هم بودی 

به ظاهرت تیپ ت حرف زدنت توجه کن سعی کن طوری باشی که به وجودت افتخار کنه بگه این خانمهه