2777
2789

بخدا ب پیر ب پیغمبر همیشه برای بخت اقبال بچه هاتون دعا کنید واقعا بخت خراب جون ادمو میگیره ولی ادم نمیمیره منی ک الان داره ساعت ۶ میش غصه ام چیه 

شوهرم پیرم کرده من زنشم لباساشو خواهراش اتو میکنند هنوز بعد چندسال زندگی ب من نمیده اتو کنم تو خونه ما لباساش نمیشوره بامن حرف نمیزنه درحدی ک مثلا دو خونه نشستیم تصمیم داره فردا شب بره مسافرت ب من نمیگه من از این اون میشنوم مریض بشه ب من نمیگه ب خانوادش میگ ماشین زمین بخره من از بقیه میشنوم و شبانه روز سرش تو گوشی فقط چط میکنه و 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنو هیچ وقت باخودش مسافرت نمیبره الان خودش قراره بره ی شهری کار داره منم گفتم منو ببر میرم دکتر تو اون شهر باباش خونه خالی داره میگ من تورو اونجا رفتیم میبرم میزارمت خانواده اقوامت نمیتونم تورو دکتر ببرمت ب هرکی میگی بگو ببرتت من بعد ی روز میام دنبالت داداششم قراره ببره