2777
2789
عنوان

خانمها بیاین

134 بازدید | 11 پست

اگه همسرت برای چندمین بار بگه تحملت میکنم یعنی چی؟چه معنی میده؟چه فکری می‌کنه یعنی؟وواکنش شما چی می‌تونه باشه؟چیکار میکنید؟چی میگید؟

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
یعنی بزور میخوادت. من اگه یبار هم بگه از زندگیش میرم بیرون تا بیشتر بهم بی احترامی نشده

اگه بزور میخواست چرا همخوابگی میکرد؟اینجاشو نمیفهمم

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بزور میخوادت. من اگه یبار هم بگه از زندگیش میرم بیرون تا بیشتر بهم بی احترامی نشده

غیر قابل هضمه برام این حرفش.ازیه طرفم حامله شدم دوباره 

چی متوجه نشدم. 

میگم یعنی بزور میخواست چرا باهام رابطه جنسی داشت و باهام زندگی میکرد 

چندسالتونه. چند وقته ازدواج کردین

سی سالمه 11ساله ازدواج کردیم

میگم یعنی بزور میخواست چرا باهام رابطه جنسی داشت و باهام زندگی میکرد 

چون رابطه جنسی یه جور نیازه. اونم نیازشو برطرف کرده باهات...

اگه بیشتر از یک بار بگه تحملت میکنم یعنی نمیخوادت واقا 

ولی در کل چیزی که هستی باش خود واقعیت.نیازی نیس بخاطر کسی خودت رو عوض کنی

نه اصلا تصمیم گرفتم خودم باشم وحتی بیشتر از قبل به خودم برسم انگار چشام باز شده به زندگی.بخاطر اونم خودمو عوض نمیکنم اتفاقا اون باید عوض کنه خودشو و رفتاراشو بخاطر منو بچه هایش حالا هم که تحمل می‌کنه می‌تونه نکنه و بره پی زندگیش من زندگیمو از سر راه نیاوردم 

چون رابطه جنسی یه جور نیازه. اونم نیازشو برطرف کرده باهات... اگه بیشتر از یک بار بگه تحملت میکنم یع ...

دفعه دوم سومه سر دعوا میگه.بچه رو هم از اول هی می‌گفت سقط کن یا سقطش میکنم اینطور چیزا ولی در عمل نمی‌کرد