2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست نــــظر خواهی

146 بازدید | 12 پست

با سلام دوست جونیا لطفا دوستم را راهنمایی کنین دسترسی به نت نداشت از من خواستن واسشون تایپک بزنم

برای آشنایی ازدواج قراره بیاند منزل ، ایشون  یک مقدار پاشون پیچ خورده دیروز، مثل قبل نمیتونه راه بره یک کم مشخصه که درست راه نمیتونه برود، 

بنظرتون جلوی مورد ازدواجی که با خانواده شون میاند منزل برای اشنایی اولیه آیا لازمه بگند جریان پاشون را؟؟

اگر لازمه چی بگند که نخاند بخاطر پاشون ، که منصرف نشند؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اخ و اوخ کنه بیشتر بلنگه بعد مامنش بگه پاش پیچ خورده از دیروز اصلا چیز پیچیده ای نیست یا با باندکش ببنده بگه جاانداختم هنوز درد داره ولی واقعا انقد ساده میخوان برن؟؟

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

نمیشه خواستگاری را به بهانه ایی عقب انداخت تا پاشون بهتر بشه؟ 

برخورد و ذهنیت اولیه خیلی مهمه.  

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!

خیلی مهم نیست.

ساده و معمولی مادرشون توی صحبت ها بگند پاشون پیچ خورده. 

من شب مهربرون پام جلوی همه مهمونا پیچ خورد یهویی هی میلنگیدم. 

هم خندم گرفته بود هم خجالت میکشیدم. یهویی یادم افتاد الان خندم گرفت. دامنم گیر کرده بود به نگین های کفش پاشنه بلندم. دامنم را ریش ریش کرده بود.   

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!