2777
2789

اولین رمضونیه که تو متاهلی قسمت شده روزه باشم ،به سوال دارم که روم نشده از کسی بپرسم

شبی که رابطه داشته باشیم نباید فرداش روزه باشیم؟اگه میشه غسلو چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اذان صبح غسل کنید و روزه بگیرید

در ضمن برای سوالات شرعی دفتر مرجع تقلید هست که تلفنش رو میتونید از همین نت سرچ کنید

نی نی سایتی ها مرجع نیستن و گاهی آگاهی کامل ندارن

الهم عجل لولیک الفرج

چرا عزیزم قبل اذان صبح غسل کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

قبل اذان باید غسلتو گرفته باشی 

البته هیچ دلیلی مجوز خوردن روزه رو نداره

حتی اگه خسته وکوفته باشید خوابتون بره وواقعا بعد اذان بیدار بشید 

بازم باید سریع غسل کنید وروزه رو بگیرید

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
نمیتونم غسل کنم شب برم حموم بعدش مریض میشم  با این حساب نمیتونم فردا روزه باشم

خیر باید روزه بگیری 

چه مریضی؟ 

اگه خوف ضررر شدید میدی تیمم بدل از غسل کن 

درواقع بهتره از مرجع تقلیدت راهنمایی بگیری ولی تا اونجایی که بنده میدونم ماه مبارک نباید سراین مسئله روزه نگیری 

کلی راه وجود داره

خودمم ترجیح میدم سخت نگیرم و فردا صبح اولین کار غسل بگیرم 

نه عزیزم اگه خواب مونده باشید این احکامشه 

ولی اگه بیدارباشین وغسل نکنید مرتکب گناه شدین 

البته بنده طی تحقیقات به اینا رسیدم

شب حموم کنی مریض میشی 😑 عزیزم روزه واجبه ها 

نمیشه فردا صبح زود غسل کنم ؟مریض میشم بدجورم مریض میشم عادت به حموم شب ندارم دست خودم نیست 

دلم نمیاد روزه مو نگیرم