2777
2789
عنوان

چندروزدیگه عیده لباس نخریدم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پس انداز نکنم سال دیگه عقب میفتم از رهن خونه و ماشین و ....

خدا رزقتون بده ان شاالله

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

شوهرت چقد بیشعووووره چرا پولاتو بهش میدی؟ من اگر بخوام ب شوهرم بگم برای فلان چیز من پول بدم   ...

به زور ازم گرفت .گفت یاپول پیش واسه تمدیدخونه روبده یاهرچی شد پای خودت .ازترس اینکه صاحبخونه بلندمون نکنه دادم .تمام پول پیش خونه رومن میدم چون خودش همیشه ی خدا بخاطر نادونیهاش بدهکاره وسرش کلاه میذارن 

به زور ازم گرفت .گفت یاپول پیش واسه تمدیدخونه روبده یاهرچی شد پای خودت .ازترس اینکه صاحبخونه بلندمون ...

عجب بی عرضه ایه

چرا همچین انگلی باید اسمش شوهر باشه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چقد ریختن سهام بی عدالت؟ 

۴۸۰ میلیون

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

غصه نخور عزیزم ، دم عید اصلا وقت مناسبی برای خرید نیست انشالله کارت بگیره و درآمدت زیاد بشه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️