2777
2789
کدوممم من در جریان نیستممم تعریف کننن

همون ک گفت شب چهارشنبه سوری همه دختر پسرا مجتمع از آتش پریدن بعد پسر همسایه با شلوار ورزشی پریده آتیش گرفته خشتکش و گوگولی ش سوخت اینا هم براش پماد خمیردندان عسل اینا زدن اونم گوگولی پسر 18 ساله 

آخرم بردنش با گوگولی سوخته اورژانس😁🥴🥴😁😁😁انقد مسخره بازی درآوردیم نینی یار ترکوند تاپیک🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ک گفت شب چهارشنبه سوری همه دختر پسرا مجتمع از آتش پریدن بعد پسر همسایه با شلوار ورزشی پریده آتی ...

واااای چه سمی بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
خیلی سم خالص بود توهم زده بود میگفت مادخترا براش عسل وخمیردوندوون مالیدیم پسر هم گریه میکرد نعره میز ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
آلوچه خدا بگم چی بشی نصف شبی با امصات آب از همه جام راه افتاد حالا تا صبح خواب لواشک میبینم اب دهنم ...

عزیزدلم😢🤍

والا خودمم الان خوندمش دلم آب شد بخدااا😢🤣