2777
2789
عنوان

اسم آهنگ جدید تو اینستا

173 بازدید | 10 پست

اونی که دختره آذریه ... یکی دو روز پیش یه آهنگ خوند  اولش یکی از آهنگ ها رو فارسی و ادامه اش رو ترکی خوندش 

ویدیوش رو تواینستا دیدم اما هرچی میگردم نیست دیگه 

شما میدونید چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودا رو میگی 

سر تا پا تنم مشگی میپوشم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

همون دختره ک‌ب ترکی میگه آخه عاشیکم 

بورا صادیقم ....... 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
همون دختره ک‌ب ترکی میگه آخه عاشیکم  بورا صادیقم .......

منضورت اونا صادقمه دیگه ؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
منضورت اونا صادقمه دیگه ؟

اره 😂اشتباه تایپ شد

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
همون دختره ک‌ب ترکی میگه آخه عاشیکم  بورا صادیقم .......

خب منم همینو گفتم‌دیگ‌اولش فارسی میخونه بعد ترکی میخونه . 

میگ: 

عاخه عاشقیم اونا صادیقم سویرم اونو من نفسیم دی منی . . .