2777
2789

با عشق عاشقی ازدواج کردیم 

یه بچه ۴ ساله داریم 

۱۵ ساله ازدواج کردیم 

خیلی مهربون 

دوستم داره 

من عاشقشم 😢

حاظر نیست برای زندگیمون تلاش کنه 

ماشین و پول پیش خونه مال منه 

ماهی ۱۱ میلیون درآمد داره ، حاظر نیست وقت اضافه اشو بره سر یه کار دیگه 😔

چند سال پیش متوجه شدم گل میکشه 😔

تو این مدت هی گذاشت کنار هی رفت سراغش 

الان چند وقته متوجه شدم دوباره درگیرش شده 😢 نمیخوام با یه معتاد زندگی کنم 😭 ولی با دلم ، عشقم ، آرزوهام چکار کنم ؟؟؟؟؟😭😭

همش انگار تو‌ هپروته 😞 اصلا تمرکز نداره 

افسردگی شدید داره که قرص هم زیر نظر روانپزشک میخوره 😔 

تروخدا بگین چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

چرا 10سال بچه دار نشده بودی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون نمیخواستیم 

چ جالبه برام .

انشالله همینکه ته دلت دوسش داری راهی واست باز میشه  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چ جالبه برام .  انشالله همینکه ته دلت دوسش داری راهی واست باز میشه  

که ۱۰ سال بچه دار نشدیم ؟؟؟؟🙂 

تازه همین بچه هم از نی نی سایت دارم 🤦🏻‍♀️ 

یه بار تو یه تاپیک گفتم ما طبیعی جلوگیری میکنیم و بچه هم نمیخوایم گفتن مگه میشه این همه سال طبیعی جلوگیری کنید حتما مشکل دارین خبر ندارین 🙄 

من هم زد به سرم امتحان کنم یک بار نصف و نیمه انجام دادیم تازه وسطاش دوپیدم رفتم کلی آب به خودم زدم ولی همون حرکت نصفه نیمه گرفت 😊

برام دعا کن 😔 خیلی دوسش دارم ، چرا از زندگیمون راضی نیست 😭😭😭 چرا مثل آدم زندگی نمیکنه 😭😭😭 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
که ۱۰ سال بچه دار نشدیم ؟؟؟؟🙂  تازه همین بچه هم از نی نی سایت دارم 🤦🏻‍♀️  یه بار تو ی ...

چقدر عالی عزیزم 

تو خودت متوجه نیستی 

همینکه ته دلت واسش میزنه چقدر خوشبختی

آدما  نارضایتی توی خونشونه 

چقدر عالی عزیزم   تو خودت متوجه نیستی   همینکه ته دلت واسش میزنه چقدر خوشبخ ...

😔😔😔 زندگیم آرومه خداروشکر 

ولی این مشکل عصبیم میکنه 😔😔😔 

نمیدونم به باباش بگم ؟ به خواهرش بگم؟ اخه به کی بگم 😭😭😭😭

😔😔😔 زندگیم آرومه خداروشکر  ولی این مشکل عصبیم میکنه 😔😔😔  نمیدونم به باباش بگم ؟ به ...

فقط و فقط ب  متخصصه این کار بگو 

نه ب بابا نه آبجی نه هیچ کس 

اونا فقط میتوونن کدورتا زیاد کنن