2777
2789
عنوان

بنظرتون منظور از عذاب قبر چیه؟

353 بازدید | 20 پست

من حقیقتا فکر میکنم اونطوری نیست که نقل شده که فرد تو قبر شکنجه میشه و قبر تنگ و بسته میشه و اینجور موارد

چون بعد از مرگ روح فرد جسمشو ترک میکنه

و عذاب هایی که گفته میشه مربوط به جسمه نه روح

من فکر میکنم عذاب یه حالتی مثل کابوس هست کابوسهای وحشتناکی که میبینیم و واکنش روحمون به اون قضیه که تو خواب بشدت عذاب میکشه از دیدن بعضی صحنه ها

پرسه در کوی غزل بی تو عجب دلگیر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقن درسته اون فشاری ک فک میکنیم فیزیکی نیست

جناب  مووزون گفتن ک اون حس شنکجه از دیدن همون صحنه های گناه زندگیمون هست ک  زوح چقد حس پشیمانی و غذاب وجدان داره ازشون و اون فشار قبره ن اینکه کسی بیاد سوال بپرسه و شکنجه کنه

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

به نظر من ی شخصی جلوت میشینه و راجب کارهایی که کردی ازت سوال میپرسه حالا اون شخص کیه؟ خودت.... عذاب یعنی خودت از خودت سوال جواب میکنی و خودت خودتو محکوم و یا تبرعه میکنی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

دقیقا هر اتفاقی میوفته ،برای روح هست نه جسم

جسم که مرده دیگه حسی نداره 

استاد قمشه ای میگن عذاب قبر یعنی وقتی روح میخواد از متعلقات و وابستگی هاش تو دنیا جدا بشه زجر میکشه .همین عذاب قبر هست 

دقیقن درسته اون فشاری ک فک میکنیم فیزیکی نیست جناب  مووزون گفتن ک اون حس شنکجه از دیدن همون صح ...

دقیقا اصلا امکان نداره فیزیکی باشه

و من فکر میکنم عذابی که روح میکشه به مراتب بدتر از جسمه

پرسه در کوی غزل بی تو عجب دلگیر است...
دقیقا اصلا امکان نداره فیزیکی باشه و من فکر میکنم عذابی که روح میکشه به مراتب بدتر از جسمه

قطعن همینطوره

ی وقتایی ی عذاب وجدان از صدتا درد فیرییک بدتره و باعث میشه طرف اونارو فراموش کنه اصن

ایشالا ک هممون رستگار بشیم 

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡