2777
2789

واای اینو گفتی یاد چن سال پیش اقتادمم عمم با اصراررر ی مانتو از دیوار انتخاب کردد هرچی گفتیمم اعتماد نکن گوشش نداد

بعد انقد میخواستشش ک گفت با اسنپم بیارنشش

بعد هزینه اسنپ از مانتوعه بیشتر شد🤣🤣🤣🤣اخرم اوردنش اندازه تن بچه بود🤣واای هنوز یاد قیافه عمم میفتم پاره میشمم طفلکییی🤣🤣

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذه خیاطی یکم بغلاشو بگیره برات 

اگه میخای قدیشم یکم کوتاهتر کن 

اتوش کن آزاد باشه تو تن 

خیلیم قشنگه با ی صندل مشکی یا کرم یا رنگ نخای گلدوزی شده مانتو

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
جنس پارچه کلا فرق داره اون لخته این اصلا لخت نیس ی پارچه بی کیفیت

اینم تو عکس همون جنسه اما خب ادیت داره چروک نیست تو تن مدل درست میکنن ژستشون فرق داره وگرنه از توی عکس چجوری جنس پارچه رو میتونی تشخیص بدی گل فکر نکن مانتو تو عکس یه پارچه خوبه اونم همین پارچه بی کیفیت هست 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

لابد فری سایز بوده

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
جنس پارچهههه اصلا اونی ک تو فیلم هس اون نیس تو پیجشون فیلمشو گذاشته اصلا معلومه ک فرق داره

اره واضحه جنس پارچه فرق داره،از عکس ها معلوم بود موندم چرا بعضیا میگن همونه،من مانتو ها ک سفارش دادم دقیقا کیفیتش عین خود عکس بوده چون پیج معتبر خرید کردم این معلومه فرق داره

اره واضحه جنس پارچه فرق داره،از عکس ها معلوم بود موندم چرا بعضیا میگن همونه،من مانتو ها ک سفارش دادم ...

من از این پیج چهارمین خریدمه این اینجوری دراومد دوسال مشتریشونم .فکر نمیکردم اینجوری در بیاد

اینم تو عکس همون جنسه اما خب ادیت داره چروک نیست تو تن مدل درست میکنن ژستشون فرق داره وگرنه از توی ع ...

ن جانم پیج کلاه ،،بر،،دار همینه دیگ

میان عکسای الکی  دیگ میزارن تو پیج ،بعد مشتری ک سفارش داد،چیزی شبیه ش میدوزن میدن مشتری،معلومه جنس اصلی نمیشه