kimkatrina مدیر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 عنوان 🤍Lacuna | مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 171 پست این قراره یکی از قشنگ ترین تاپیکام باشه..لطفا پست متفرقه نذاریناگه خواستین می تونین یه تیکه از آهنگ مورد علاقتونو تایپ کنین.ساراگلی؟@park_pishi و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق 1402/12/24 | 22:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 تو ک خسته شدی من چی بگم؟تو جای من نیستینمیدونی چی می کشمشاید ب نظرت این مسئله کوچیکی باشهشاید فک کنی همه چی دست خودمهولی ب خدا نیستتا ی جایی دست منهو گرنه کرم ندارم هر شب خودمو بدم ب gaو از بی خوابی ب فاک برم و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 هر چی بزرگتر میشم آرامش برام بی معنی تر میشهآسایش دارم ولی آرامش نه و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 همیشه می ترسیدم موقع مدرسه ی اتفاقی بیفته و تمرکزمو ازم بگیرعدقیقا سرم اومدسه سال پیاپی اتفاق افتاد و دارم می سازم و می سوزممم و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 همیشه می ترسیدم موقع مدرسه ی اتفاقی بیفته و تمرکزمو ازم بگیرعدقیقا سرم اومدسه سال پیاپی اتفاق افتاد ... می سوزم و می سازم؟ و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 می سوزم و می سازم؟ فرقی نداره ب هر حالسوخت و ساز داره صورت میگیره و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 تو باز چرا ناراحتی و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 تو باز چرا ناراحتی تو ناراحتی منم ناراحتم جدی و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 اون معلمی ک خودت میدونی با توعم ازت بدم میاد❤ و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 اون معلمی ک خودت میدونی با توعم ازت بدم میاد❤ چون ذره ای ب فکر نیستی فقط دنبال یه دنده بودن خودتی و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 اینقدر پیک می نباش بدبختمنم میتونم ادا روانی ها رو دربیارم و حرفمو سبز کنمفقط مث تو نیستم و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 من وقتی نمی تونم این حرفا رو جلو روشون بگم چون بهشون بر می خوره: و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 وقتی بم پیام میده ی چیزی شد باید برات تعریف کنم و ساعت ها حرف میزنیم>>> و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 بعد من اینجوری بودم ک وا. و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 ینی واقعا کثافت تر از تو ندیدمچقدر ساده بودم ک بهت اعتماد کردم فک کردم راست میگیدوروی خاک بر سرصبر کن دیگه از الان ب بعد فقط ایگنور.خیلی خیلی خیلی کثافتیمن بهت اعتماد کردم ینی خودت خجالت نکشیدی؟ازت بدم میادکاراتو ادامه بده ببینم می خوای چ گوهی بشی و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
kimkatrina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29527 ینی واقعا کثافت تر از تو ندیدمچقدر ساده بودم ک بهت اعتماد کردم فک کردم راست میگیدوروی خاک بر سرصبر ک ... با این بروز شدحال کنید و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق