2777
2789
سلام مامانم رفته جوانرود و میخوواد قابلمه برای خودش بخره. برای منم میخواد تابه رژیمی سرامیکی بخره. به نظرتون تابه سرامیکی خوبه؟ مارکش رو نمیدونست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونم قابلمه هام مارکش چیه،پنج تاست که خریدمش نهصد از بانه،سرامیکی هم هستش،اما برا مادرشوهرم هفته قبل از بانه خریدیم پونصد مارک ANC کره هستش
مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
بله تابه رژیمی من ام جی اس هستش که ازش استفاده نکردم ولی کلا مارک خوبیه که من واسه جهازم کتری و قوری و سرویس پاسماوری و قاشق و چنگال و اینا رو از این مارک گرفتم.
مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
من دارم قابلمه استیل مارک کرکماز ترکیه هستش اما برنج بهش میچسبه خواهر،واسه مرغ و خورشت خوبه.
اما تو همین سایت دیدم که تو کرکماز استیل ته چین درست کردن که من عمرا بتونم تصورش کنم!!!