2777
2789

و این یعنی فاجعه 🙂👍🏿

چون همین آدما جامعه مونو تشکیل میدن 

آدمایی ک هنوز ت طبیعی ترین و ابتدایی ترین حق خودشون موندن و براش بحث میکنن و تلاش نمیکنن و تمام دغدغشون تو مردا و شکم و زیر شکم اونا خلاصه شده 

برای خودم متاسفم ک با همچین مغز کپکیایی هم وطنم 🗿💔

من ک امشب ع این سایت میرم و تا وقتی ک قوی نشدم برنمیگردم 

اینستا و تل و روبیک همچیمو پاک کردم خطمم خاموشه 

فقط مونده بود نی نی سایت ک اینم تعلیق تمام🗿💔

ی زمانی میام ک اینقدر صبرم زیاد شده باشه و شخصیتم محکم که بتونم با امثال اینایی ک تفکر مردسالارانه دارن برخورد ومقابله کنم 🙂✌🏿

ولی در کنار اینا همه، ۵ درصد روشنفکر واقعی هس ک واقعا خیلییی خوبن 🥲👍🏿

دمتون گرم 🌚🦦💙🤝

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

درخواست تعلیق کاربری 🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

توهم پهنیستی حتما

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب اون گیاه هایی که میخوری رو کی میده؟ مگه درد نمیکشن؟ مگه پدر و مادر ندارن ؟ خوبه یکی هم تو رو بخوره ؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

به سلامت 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
جواب اون گیاه هایی که میخوری رو کی میده؟ مگه درد نمیکشن؟ مگه پدر و مادر ندارن ؟ خوبه یکی هم تو رو بخ ...

ولش کن جوگیره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

عزیزم واقعیت جامعه همینه 

متاسفانه پتاسفانه مابیشتراز خودخانما داریم ضربه می خوریم تامردا 

خود جنس زن شده سد راه جنس زن 

جامعه تازه وحشتناک تراز سایته 

ولی خداروشکر نسل ما داره بهترمی شه به روزهای خوب امیددارم

توهم پهنیستی حتما

همین ک برای سوزش درونی خودت ب جای کلمه درستش میگی پهنیست ینی مسیرمون داره خوب پیش میره

اره با افتخار فمینیستم نه یه مردسالار مغز زنگ زده 🗿👍🏿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

فمنیسته کومونیسته گیاه خواره جمهوری خواه😂😂😂😂😂😂😂

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.