2777
2789

2 و۵۰۰

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

پروتیین تراپی رو میگی؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 و۵۰۰

مبارک .صاف شده .راضی هستی .موهات بلند

سال گذشته نانوکراتین کردم موهام همه سوخت

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اره بد نوشتم عزیزم 

اشکال نداره❤

مو های اسیب دیده قد متوسط 2 و 900 البته اکسیژن تراپی و موخوره گیری هم داشتم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من دیروز انجام دادم موهام تا وسط کمرم گفت ۸۰۰

چقد عالی مبارک .خیلی حس خوبیه مو نرم و لطیف میشه

اشکال نداره❤ مو های اسیب دیده قد متوسط 2 و 900 البته اکسیژن تراپی و موخوره گیری هم داشتم

موهای من سال گذشته سوخت کوتاه کردم الام زیر گوشمه قسم خورده بودم دیگ بهش دست نزنم ولی بازم دلم تنگ شده

وای خیلی دوست دارم انجام بدم ولی پول ندارم😭😂

مدل شو .بزن دیوار شهرتون یسری فقط پول مواد میگیرن .بعد عید البته

موهای من سال گذشته سوخت کوتاه کردم الام زیر گوشمه قسم خورده بودم دیگ بهش دست نزنم ولی بازم دلم تنگ ش ...

رنگ و اتو مو و سفت مو بستن رو بذار کنار همون پروتیین تراپی و اکسیژن تراپی رو ادامه بده که موهات هم باز شن هم درمان بشن. اینجوری سرعت رشدت هم زیاد میشه