mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 عنوان کسی برا عید موهاشو پروتیین کرده 128 بازدید | 16 پست موهاتون چقد .هزینه چقد شد خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 1402/12/24 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91508 2 و۵۰۰ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10679 پروتیین تراپی رو میگی؟ هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 پروتیین تراپی رو میگی؟ اره بد نوشتم عزیزم خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24609 من دیروز انجام دادم موهام تا وسط کمرمگفت ۸۰۰ خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 2 و۵۰۰ مبارک .صاف شده .راضی هستی .موهات بلندسال گذشته نانوکراتین کردم موهام همه سوخت خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10679 اره بد نوشتم عزیزم اشکال نداره❤مو های اسیب دیده قد متوسط 2 و 900 البته اکسیژن تراپی و موخوره گیری هم داشتم هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 من دیروز انجام دادم موهام تا وسط کمرم گفت ۸۰۰ چقد عالی مبارک .خیلی حس خوبیه مو نرم و لطیف میشه خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 اشکال نداره❤ مو های اسیب دیده قد متوسط 2 و 900 البته اکسیژن تراپی و موخوره گیری هم داشتم موهای من سال گذشته سوخت کوتاه کردم الام زیر گوشمه قسم خورده بودم دیگ بهش دست نزنم ولی بازم دلم تنگ شده خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 وای خیلی دوست دارم انجام بدم ولی پول ندارم😭😂 مدل شو .بزن دیوار شهرتون یسری فقط پول مواد میگیرن .بعد عید البته خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
مینو_فرفری عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 529 مدل شو .بزن دیوار شهرتون یسری فقط پول مواد میگیرن .بعد عید البته خدایی میگی
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10679 موهای من سال گذشته سوخت کوتاه کردم الام زیر گوشمه قسم خورده بودم دیگ بهش دست نزنم ولی بازم دلم تنگ ش ... رنگ و اتو مو و سفت مو بستن رو بذار کنار همون پروتیین تراپی و اکسیژن تراپی رو ادامه بده که موهات هم باز شن هم درمان بشن. اینجوری سرعت رشدت هم زیاد میشه هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
mahhhhhhhhsa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7554 خدایی میگی اره پیگیر باش .همه که پولدار نیستیم خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی