2777
2789

من دوساله میخواستم دماغمو عمل کنم ولی تا پولم جمع میشد باید خرجش میکردم برای خانواده و اینا حالا پول جمع کردم سه روز دیگه هم وقت عملمه ولی کارای دکترمو میبینم بدون عیب و نقص ولی خیلی طبیعی یعنی کوچیک نمیکنه زیاد جمع نمیکنه قوس معمولی میگه اگر قوس زیاد بخوای باید امضا کنی از اونورم نمونه بالای ۶ ماه ندیدم ازش نه من نه بقیه مراجع کننده ها انقدر دو دل بودم ما که اهل استخاره نیستیم از یه حاج آقا گرفتم خوب بود اما خب یه دکتر دیگه هم هست خیلی خوبه و قدیمیه خیلییی جمع می‌کنه و کوچیک من مطب نرفتم دوستم خیلی سختگیر بوددددد چندین بار رفت مطبش آخرم عمل کرد خیلی خوب شده  ولی خیلی دیر وقت میده من زنگ بزنم دوماه بعد وقت مشاوره بعد مشاوره هم ۶ ماه بعد وقت عمل میترسم تا اون موقع دوباره مجبور بشم خرج خانواده کنم یا مبلغش بره بالاتر  نمی‌دونم واقعا چکار کنم شما بودید چکار می‌کردید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم همین دکتر اولی خوبه،خیلی کوچک و جمع کنه مصنوعی به نظر میاد و  به هر کسی هم نمیاد ،شاید ...

خیلیییییی سرش شلوغه مشکل تنفسی داشت نمیرفتن که 

اولی آخه من نمونه هم ندیدم اصن قدیمی همه ۳ ماه و ۵ ماه ولی دومی ۲۰ ساله کارش اینه