2777
2789

منظورم از حموم هم‌ شستن سر هم بدن. در طول هفته دوبار بره حموم اما دوش رو تقریبا بیشتر روزا بگیره (بدنش رو بشوره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر موهاش چربی نبنده و بوی عرق نده نه 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ن منم دوبار میرم مگه اینکه کثیف باشم مثلا کار کرده باشم عرق کنم یا حس کنم که لازم دارم بیشتر میرم تق ...

آخه هر جا می‌رم همه چه حضوری چه توی فضای مجازی می‌گن هر روز موهاشون رو می‌شورن یا اگه سه روز سرشون رو نشون دیوونه می‌شن. احساس کردن من خیلی آدم‌ کثیفیم. شستن بیش از حد هم باعث ریزش مو می‌شه.

آخه هر جا می‌رم همه چه حضوری چه توس فضای مجازی می‌گن هر روز موهاشون رو می‌شورن یا اگه سه روز سرشون ر ...

ن اتفاقا هر روز مو شستن اصلا خوب نیست آدم موهاش میریزه ،ولی بدن اوکیه آدم آب بگیره اونم اگه خیلی عرق بکنه وگرنه لازم نیست