2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو پریودی نمیرن حموم ؟!

2065 بازدید | 95 پست

من خوابگاهیم و تو ترکیه ام بعضی از دخترای خوابگاه مخصوصا سوریه ای ها اصلا نمیرن حموم تو دوران پریود بوی تعفن میدن به خدا حال ادمو بهم میزنن دوست هم اتاقیم اومده بود ببینتش از بوس مسموم شدیم 🤢🤢🤢

من خودم فقط ۲۴ ساعت اول نمیرم اونم چون درد دارم از روز دوم میرم حموم چجور تحمل میکنن خداایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منم نمیرم تا آخر پریودیم عادت ندارم

کلاً زیاد حموم نمیرم هفته ای دو باره

ولی خب بهداشتو رعایت میکنم لباس زیرمو زود زود عوض میکنم..

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

فک کنم مغزشونو شستشو دادن و گفتن ت پریود حموم رفتن حرامه   

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

دکتر بمن گفته نرو بعدچهارروز میتونی بری اما روزی دوبار لباسمو عوض میکنم اصلا نمیزارم پدم زیادبمونه حمومم از روز سوم گاهی میرم درحد پنج دقیقه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

راستش منم نمیرم تا آخر پریودیم عادت ندارم کلاً زیاد حموم نمیرم هفته ای دو باره ولی خب بهداشتو رعای ...

پناه بر خدا 

خدا به اطرافیانتوت رحم کنه خودتون که متوجه نمیشید اونا تحمل میکنن ...

بده خب اونا عقل دارن نه شماها  ک فکر میکنین پاک میشین کلا همش عفونت و کیست ونازایی میشه  میتونید خودتونو پاک کنید از کمر به بالا با دستمال مرطوب حتی نباید خودتم بشوری  حداقل حداقل سه روز اول   

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
دکتر بمن گفته نرو بعدچهارروز میتونی بری اما روزی دوبار لباسمو عوض میکنم اصلا نمیزارم پدم زیادبمونه

دکتر من که گفت هر روزم میتونی بری فقط نشین و تهش ۳۰ دقیقه باشه نه بیش تر 

پناه بر خدا  خدا به اطرافیانتوت رحم کنه خودتون که متوجه نمیشید اونا تحمل میکنن ...

نه میگم که بهداشتو رعایت میکنم اینطوریم نیست که فکر میکنی..

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼