2777
2789
عنوان

کیا بسته پستیشون نرسیده ؟

79 بازدید | 10 پست

از چاپار ؟ 

الان ۶ روزه ارسال کردن اونم از تهران خودمم تهرانم هنوز نرسیده 

میخوایم ریم مسافرت چکار کنم ؟

اگر خونه نباشیم چی ؟

قرص مکمله 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

برای منم از تهران ارسال شده با پست پیشتاز الان ۴روز گذشته هیچی به هیچی امروز رفتم پست دنبالش گفت اینور سال اصلا روش حساب نکن نمیاد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم از تهران ارسال شده با پست پیشتاز الان ۴روز گذشته هیچی به هیچی امروز رفتم پست دنبالش گفت این ...

وایییی😭😭😭

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

به همسایتون بگو بگیره

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
برای منم از تهران ارسال شده با پست پیشتاز الان ۴روز گذشته هیچی به هیچی امروز رفتم پست دنبالش گفت این ...

خب چیشد بستتو گرفتی از پست ؟ 

خب چیشد بستتو گرفتی از پست ؟ 

نه دیگه میگم که گفت اینور سال نمیاد خیلی شلوغه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

می‌ره اداره ی پست میتونی بعدا بری تحویل بگیرید 

بابا قرص مکمله خراب میکننش تو گرما 

چه غلطی کردم 

😭

نه دیگه میگم که گفت اینور سال نمیاد خیلی شلوغه

خب اخه میگی حضوری رفتی 

ببین پسچرا من از یزد سفارش دادم همون ۱۹ ام رسید تو ۴ روز 

با چاپار اما ۶ روز گذشته نرسیده

خب اخه میگی حضوری رفتی  ببین پسچرا من از یزد سفارش دادم همون ۱۹ ام رسید تو ۴ روز  با چاپ ...

۴روز گذشت دیدم خبری نیست نه پستچی میاد نه پیامک میاد نه زنگ خودم حضوری رفتم گفتن خبری نیست