2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شرایط شرکت تو این آزمون چیه؟

عزیزم شرایط خاصی نداشت کلا تا دیپلمم که خونده باشی اجازه ی شرکت میدادن تنها ازمونی که گرفته شد از بعضی دروس دبیرستان مثلا زبان انگلیسی .ریاضی .دینی .ادبیات ...بودن هرکسی که خونده باشه قبول میشه چون زیاد نمیخونن میان ازمون میدن و اینکه بستگی داره که شهرتون بخواد نیرو

کدوم استانی؟؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

چن سال پیش یه دوستم قبول شد

ترم اول جغرافیا دانشگاه روزانه بود این آزمونو شرکت کرد قبول شد دانشگاه نیومد دیگه

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

منم ۱۸ ام آزمون دادم 

چند تا سوال بود؟

چندتا جواب دادی؟

رقیبات چند نفرن؟ 

سطح سوالاتون چطور بود؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .