2777
2789

با خلط گلوم خون میاد دلیلش چیه 

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
خیلی ملتهب شده گلوتون؟ گوش درد نیستید؟من شوهرم گرفته

ارع خیلی ورم کرده امپول زدبهتر شد هرزگاهی هم گوشم تیر میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروسه 

خیای هم سخته درمانش .

من از ریه درگیر شدم یه ماهه .‌اما بهتر نمیشم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ارع خیلی ورم کرده امپول زدبهتر شد هرزگاهی هم گوشم تیر میکشه

ددقیقا شوهر منم گوش درده. دکتر گفته ویروس جدیدیه. آمپول چی زدین؟ شوهرم پنی سیلین هم زده الان هم انتی بیوتیک میخوره اما هنوز خوب نشده. گوشش تیر میکشه

ددقیقا شوهر منم گوش درده. دکتر گفته ویروس جدیدیه. آمپول چی زدین؟ شوهرم پنی سیلین هم زده الان هم انتی ...

من اصلا سرفه ندارم فقط گلو درد موقعی ک خلطت پشت حلقم جمع میشه همش خونه نمیدونم والا دکتر امپول زد یکم دردش قابل تحمل شده

من اصلا سرفه ندارم فقط گلو درد موقعی ک خلطت پشت حلقم جمع میشه همش خونه نمیدونم والا دکتر امپول زد یک ...

خلط نداره پشت حلقش. میخوای تا تعطیلات شروع نشده یک بار دیگه برو متخصص.

خلط نداره پشت حلقش. میخوای تا تعطیلات شروع نشده یک بار دیگه برو متخصص.

نمیدونم میترسم الان سه روزه گلو دردشدم ولی بهتر شده از روز اول