2777
2789

سلام من کلاس یازدهم هستم و تازه برنامه گرفتم الان روزی ۶ و نیم تا ۷ ساعت میخونم  فعلا که مدرسه تعطیل شده به نظرتون خوبه یا کم هست؟

و اینکه واقعا خسته میشم نمیدونم عادت میکنم یا نه؟

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عالیه رفتی دوازدهم بیشترش کن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

خوبه تا وسطای عید ۸ ساعت بخونی عالیه

هعی فعلا که خیلی در طول روز خسته میشم چون عادت ندارم صبح بیدار بشم اگه بتونم که خیلی خوب میشه

برای شروع خیلی اوکیه  پر قدرت ادامه بده تا اخر تعطیلات بکنیش ۹ یا ۱۰ساعت

خب بعد ساعتش زیاد بشه بعد دوباره تو مدارس کم میشه فایده داره؟ یا توی مدارس ساعت مدرسه رو هم حساب میکنن؟

خیلیم عالیه کم کم عادت میکنی ساعت مطالعتو میبری بالاتر نگران نباش 

مرسی که روحیه میدین🌱🤍

خب بعد ساعتش زیاد بشه بعد دوباره تو مدارس کم میشه فایده داره؟ یا توی مدارس ساعت مدرسه رو هم حساب میک ...

ساعت مدرسه سعی کن همون ۷ساعت باشی

نه مدرسه رو حساب نمیکنن اون کلا قضیش فرق داره 

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام