heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15779 عنوان بیایید در مورد رنگ مو ماهگونی نظر بدید قشنگا🥰 282 بازدید | 7 پست بچه هاموهام قهوه ایه میگم ماهگونی بذارم خیلی دوست دارم این رنگوکسایی که تجربه داشتن میشه بگیر چند وقت ی بار باید رنگساز بشه که همیشه خوشگل بمونه همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰 1402/12/24 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15779 منم تازگی زدم این رنگو دوست داشتنیه تو عکس مشخص نیست ولی رو سر نگم چقد دلبره م ... مبارکت باشهرو موی طبیعی گذاشتی یا رنگ داشت موهات؟ همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15779 ن طبیعی یک رنکاری برام بدون دکلره در اورد مبارکه منم دکلره نمیخام همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
بقیه_پول_ماست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 376 امروز آرایشگر من رید به کله ام بعضیا گفتن رنگش ماهگونیه تاپیک آخرم رو ببین یه بچه وسطی سرسخت و شاد با پیرهنای گل گلی و موهای همیشه دم اسبی. عاشق موتورسواری و سوارکاری. یه مهندسی خونده عاشق اقتصاد که نقاشی آبرنگش هم بدک نیست!
heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15779 امروز آرایشگر من رید به کله ام بعضیا گفتن رنگش ماهگونیه تاپیک آخرم رو ببین بد نشده کهمن اینو میخام 😉🙃🙂 همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
بقیه_پول_ماست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 376 بد نشده که من اینو میخام 😉🙃🙂 رنگ قشنگیهولی میدونی من یه چیز دیگه مد نظرم بود این کلا یه چیز دیگه درآوردخداییش نظر واقعیت اینه که بد نشده یا قصدت دلداریه ؟ یه بچه وسطی سرسخت و شاد با پیرهنای گل گلی و موهای همیشه دم اسبی. عاشق موتورسواری و سوارکاری. یه مهندسی خونده عاشق اقتصاد که نقاشی آبرنگش هم بدک نیست!
heliiii688 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15779 رنگ قشنگیه ولی میدونی من یه چیز دیگه مد نظرم بود این کلا یه چیز دیگه درآورد خداییش نظر واقعیت اینه ... نه جدی میگم😁من این تم رنگ دوست دارم همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰