2777
2789

یه نفر ک نه دوستون داره نه مال شما میشه نه چیزی و با هر کسی هم میپره؟؟

راهکار برای فراموشی بدین لطفا ممنون

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگیم برو سلامت باشی

ب همین راحتی واقعا؟؟ 

کلا فرض کن در ارتباط نیستین ولی دوسش داری چطور خودت میزنی ب اون راه بخاطر دوست داشتنش

راهکار خاصی ندارم 

کلا آدما وقتی از چشمم بیفتن دیگه توی قلبم هم جایی ندارن

خوشبختانه یا متاسفانه خیلی زود میتونم آدم هارو کنار بذارم و با همون روال سابق به زندگیم ادامه بدم 

ته دلتنگ شدنم هم یک هفته بشه نهایتا 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

راستش کلا آدمی که تعهد نداره از چشمم میره ،من آدم میشناسم و خوشم میومد ازش ،تا اینکه فهمیدم با دخترا زیادی میپره از چشمم افتاد ،جالب اینجاست متوجه شدم جدیدا از من خوشش میاد 😑دوست دختر داره فکر کنم ولی واکنشاش نسبت به من عادی نیست اصلا 

نود درصد مرد ها ادم نیستن ب این فکر کن ریپلای نکنه کسی

تو رو خدا بذار ریپ بزنم.

منم اول مثل تو فک میکردم، تا اینکه یه نفر اومد و گفتم خدایا شکرت، ولی بعدش دوباره به همین حرف رسیدم. موافقم🤝

فراموشس نمیکنم با نداشتنش کنار میام و میپذیرم 

چطور

من نمیتونم😔 همش حرکاتش حرفاش اخلاقاش تو ذهنمه! چون اون اول اومد جلو ول نکرد منو بعد فهمیدم احساسش دروغ بود