2777
2789

اقا پسر اگه شمارو میخواست ب این راحتی بیخیال نمیشد ک جانم اون دیدارم یچیز فرمالیته بوده همین شایدم شما اصرار داشتی برای اشنایی خونواده واونم اینکاروکرد از سرش واکنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اصرار شما مادرشو اورده بود برای دیدن؟

نه بخدا خودش خیلی هی همش میگفت من درستش میکنم من نمیتونم تو رو از دست بدم من میخوام پیش بیارم اشنایی رو جلو ببریم از این حرفا !

نه بخدا خودش خیلی هی همش میگفت من درستش میکنم من نمیتونم تو رو از دست بدم من میخوام پیش بیارم اشنایی ...

چرت گفته دیگ‌جو گرفته بودش بیخیالش شو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

داشتم تایپماتونو میخوندم یجا نوشته بودین عقدین یجا نوشته بودین ۲۰سال عروسی کردین یجام نوشتین ک خاستگ ...

نه عزیزم من عقد بودم و حدود ۴ سال پیش  تو دوران عقد جدا شدم

تاپیک امروزم مربوط به امروزمه