مامان بزرگم مریضه سرماخورده نمیدونم چیه حالش خیلی بده اصلا قرص نمیخوره امپول اینا هم نمیزنه حتی دکترم نمیره خیلی میترسم چیکار کنم به حرف کسی هم گوش نمیده 😭
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
سلام عزیزم اصلا نبات بهش نده، آبجوش با چندحبه قند بهش بده، براش سوپ جو درست کن کمی به یا سیب توش بریز، آبو عسل و آبلیمو بهش بده، سیب بده، دمنوش بابونه هم خوبه
یه گروه فوق سری که نینی سایت رو تسخیر کردن🗿🌱 برای توضیحات بیشتر و عضویت به تاپیک یکی مونده به آخ ...
🫤خداشفا بدع دوستم نکن اینکارارو😂دم اذان
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
🗿تو دیگه خیلی سلامت باشی عزیزم🗿 بالاخره چ عرض کنم🌱بنده هم روزه هستم ولی باز متعهدم و در فرقه سلا ...
🫤