2777
2789
عنوان

فرهنگ عیدی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 22 پست

من واسه چندتا از بچه های فامیل پول نگذاشتم کنار از اول ماه برنامه ریزی کردم هروقت پول اومدم تو دستم براشون هدیه گرفتم

البته سه نفر بیشتر نیستن راحته ولی بزرگترای فامیل واقعا سختشون میشه واسه عیدی

یبار یادمه دختر خونه بودم هنوز بعد فامیل بابام دسته جمعی داشتن میومدن. بعد مامان بابامم واسه بچه ها عیدی کنار گذاشتن که بدن. وقتی اومدن انقدر عیدی عیدی کردن همشون که بابامم لج کرد به هیچکدوم نداد. بعد بچه ها ساکت بودن جالبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار یادمه دختر خونه بودم هنوز بعد فامیل بابام دسته جمعی داشتن میومدن. بعد مامان بابامم واسه بچه ها ...

دم بابات گرم، انگار زورگیریه! زشته این حرکات

دقیقا هم بزرگسالا دنبال این کاران بیشتر بچه ها پی بازیگوشی خودشونن

دم بابات گرم، انگار زورگیریه! زشته این حرکات دقیقا هم بزرگسالا دنبال این کاران بیشتر بچه ها پی بازی ...

یه چیز بدتر که اخیرا تو سایت میبینم این که باید به مادر شوهر،خواهر شوهر،مادر زن ،خواهر زن،هم عیدی بدن ،والا از قدیم فقط به بچه ها عیدی میدادن این دیگه نوبره!!

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
یه چیز بدتر که اخیرا تو سایت میبینم این که باید به مادر شوهر،خواهر شوهر،مادر زن ،خواهر زن،هم عیدی بد ...

اینا از کجا یهویی پیداشون شد طی دو سال گذشته؟؟؟ حس میکنم اصلا ایرانی نیستن و از اصل ماجرا خبر ندارن!!!! گند زدن به فرهنگ و آداب و رسوممون

بیفرهنگ_نباشیم#  

اینا از کجا یهویی پیداشون شد طی دو سال گذشته؟؟؟ حس میکنم اصلا ایرانی نیستن و از اصل ماجرا خبر ندارن! ...

واقعا موندم خیلی حقیقتش لجم در میاد اخه این دیگه چه رسمیه تازه انگار به یه نوعی به اجبار تبدیل شده،من خودم مجردم 36سالم هست ولی اصلا دوست ندارم حتی یه هزاری عیدی بهم بدن تنها عیدی من همون عیدی کارمندا هستش

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
واقعا موندم خیلی حقیقتش لجم در میاد اخه این دیگه چه رسمیه تازه انگار به یه نوعی به اجبار تبدیل شده،م ...

هم سنیم❤ ، منم مجردم و هر کس حتی مامانم سالهاست اسکانس لای قرآن برام میاره میگم مامان جون اینو به خردسالان میدن نکن من خوشم نمیاد

عیدی منو دولت ریخته

هم سنیم❤ ، منم مجردم و هر کس حتی مامانم سالهاست اسکانس لای قرآن برام میاره میگم مامان جون اینو به خر ...

چه جالب ،منم اصلا خوشم نمیاد حس بدی بهم میده