2777
2789
عنوان

فرهنگ عیدی دادن

676 بازدید | 22 پست

یه بنده خدایی تاپیک زد راجب آموزش و فرهنگ سازی کنترل و مهار بچه های کوچیک و بزرگ توی مهمونی ها

خیلی جلو رفت و حس میکنم کلی آدم حداقل اگه تغییر نکردن براشون یه تلنگر بود که اگه مواظبت نکنی پشت سرت بد و بیراه میگن

دم عیده و بازار عیدی میخام عیدی بده داغه

خانما آقایون فرهنگ عیدی دادن از سالها قبل بوده و بزرگتر ها به بچه های کوچک یک پول سیاه میدادن از لای قرآن بخاطر شگون و خوش یمن بودن

الان کار به جایی کشیده که آقای ۴۲ ساله با زن و بچه میاد خونه پدرخانمش کارتخوان همراهشه برای عیدی!!! والا این کارا زشته، خجالت آوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها کارتخوان گرفت جلو همه 

بلکه اصرار کرد، باور کن به پیرمرد صاحب خونه

خوب لعنتی تو چه فرقی با زورگیر سر چهارراه داری؟ من و مادرم هم خودمون مهمان بودیم اونجا از خجالت آب شدیم 

پدربزرگمون کارت که کشید برای اون آقا اسکانس خشک درآورد که به منم بده گفتم اینا دست لاف بچه هاست عموجان من که بزرگ شدم بلکه زن و شوهر خجالت بکشن که هیچ( قضیه پارساله)

کاش ب منم عیدی بدن 😔😂من رو پول عیدی ها حساب کردم

اوضاع اقتصادی واقعا وحشتناکه، وضع بازار داغونه پول به سختی بدست میاد

یه سوپر میری فقققققط مواد ضروری یک ماهتو بخری کمتر از پنج تومن نمیشه

من سالهاست عیدی نمیگیرم