2777
2789
عنوان

پیام نوری ها میشه کمکم کنید

344 بازدید | 16 پست

بچه ها من بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم، اراکی هستم. چون شهر خودمون رشته علوم تربیتی ظرفیت نداشت خمین رو زدم که بعدا مهمانی یا انتقالی بگیرم. الان میگن قوانین یکم سخت شده برای این کار. می‌خواستم بدونم اگه من این ترم خمین بخونم بعد میتونم دوباره برای سری جدید علوم تربیتی اراک ثبت نام کنم؟ و بعضی از درسا رو تطبیق کنم؟

راحت بگیر تا راحت بگذره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیام نور انلاین هست کلاساش فقط امتحاناش حضوری هست  ولی میتونی انتقالی بگیری

ترمای آخر کلاسای عملی دارن آخه منم متاهلم سختم میشه این مسیر رو برم و بیام، به امید انتقالی خمین رو زدم که تلفنی سوال کردم گفتن نمیشه، شما مطمئنید ترم بعد میتونم انتقالی بگیرم؟

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
اگررشتتون همون علوم تربیتی هست دردودانشگاه فقط همون انتقالی یاهمون مهمان مهمه که دانشگاه خودش درکانا ...

یعنی میتونم بعدا انتقالی بگیرم؟ آخه از مسئول دانشگاه خمین تلفنی پرسیدم گفتن نمیشه. شاید میخواسته دست بسرم کنه

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
یعنی میتونم بعدا انتقالی بگیرم؟ آخه از مسئول دانشگاه خمین تلفنی پرسیدم گفتن نمیشه. شاید میخواسته دست ...

دانشگاه ما که میشه تاریخ میزنه که بیاییدبرای مهمان اگه بازم شک داریدکه دوباره به دانشگاه مراجعه کنیدچون قانون این هست که میشه 

ترمای آخر کلاسای عملی دارن آخه منم متاهلم سختم میشه این مسیر رو برم و بیام، به امید انتقالی خمین رو ...

خود دانشگاه تو سایت ی تاریخی اعلام می‌کنه برا انتقالی میتونی اقدام کنی 

میگم هشت نمره میان ترموبهم میدن؟

آره اگه تکلیفی که بهت میگن انجام بدی میدن. من الان خودم دو ترمه مهمانم. ترم بعدی هم مهمان شدم.

راحت بگیر تا راحت بگذره😁