2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست
من پسرم آدم باید همه جوانب رو بسنجه ۱۷۰ چشم عسلی اگه بقیه چیزاش باب دل آدم‌نباشه به هیچ دردی نمیخوره ...

اینم ممکنه... هرکی ی نظری داره 

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

پسرا میگن قیافه برامون مهمتره ولی در نهایت آزادیشون و غرورشون براشون مهمتره در کل اخلاق براشون مهمتره اینکه کناره کسی ارامش داشته باشن احترامشون حفظ بشه از دختری که زیاد مواظبشون باشه خوششون نمیاد ولی از دختری که مواظب خودشه خوششون میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که گفتی برام مهم نیست من اگه پسر بودم به دخترا جذب نمیشدم😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

جذابیت فقط به ظاهر مربوط نمیشه ابعاد مختلف داره 

اما کنترل گری 

رفتارهای سلطه امیز و طعنه امیز رابطه رو دچار مشکل میکنه آدما مخصوصا مردا تو رابطه آرامش میخوان 

مردا معمولا یکی از مهم‌ترین نیازاشون  احترام و حفظ استقلالشونه 

اسی اون زن خوشگل اولیه که فقط یکم گیر میداد خودتی🥲😂

🥲 خوشگل ک نه ولی خب واقعا نمیدونم چرا، یکم ک نه خیلی گیر میدادم ولی همش بخاطر خودش بود مریض ک نبودم الکی گیر بدم...

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
🥲 خوشگل ک نه ولی خب واقعا نمیدونم چرا، یکم ک نه خیلی گیر میدادم ولی همش بخاطر خودش بود مریض ک نبودم ...

اسی قربونت برم غصه نخورییا🙂🫂 

اشکال ندارع لیاقتش همون بوده 

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
پسرا میگن قیافه برامون مهمتره ولی در نهایت آزادیشون و غرورشون براشون مهمتره در کل اخلاق براشون مهمتر ...

از مادری کردن براشون بدشون میاد ولی کسی ک براشون مادری میکرد آرزوی خیلی دوستاشون بوده و حالا با بی لیاقتی طرف روبرو شده

جذابیت فقط به ظاهر مربوط نمیشه ابعاد مختلف داره  اما کنترل گری  رفتارهای سلطه امیز و طعن ...

یعنی خوششون میاد سیگار بکشن رفیق بازی کنن دختره هیچی بهشون نگه؟؟ نگه برو دور زندگی و آیندت و سر اینا باهاش بحث نکنه ک پیشرفت کنه نه؟ یا دعوا نکنه چرا تا ساعت دو بیرونی؟

اسی قربونت برم غصه نخورییا🙂🫂  اشکال ندارع لیاقتش همون بوده

فقط درکش نمیکنم:) من با دختره خیلی صمیمی بودم نمیگم شاه پریون هستم ولی تک تک کسایی ک این دختره روشون کراش بود بمن پیشنهاد میدادن و من بدون اینکه بفهمه برای اینکه غرور دوستم جریحه دار نشه ردشون میکردم...بد خوردم یهو

یعنی خوششون میاد سیگار بکشن رفیق بازی کنن دختره هیچی بهشون نگه؟؟ نگه برو دور زندگی و آیندت و سر اینا ...

کلا باید بهش فضا بدی اما اگر خواسته ای هم داری موقعی که پیش همین با لحن مناسب بگی و محکومش نکنی متهمش نکنی  

بعدشم وظیفه شما نیست براش مادری کنی و تربیتش کنی 

کلا دختری که بخواد یه پسر و تغییر بده اولا که نمیتونه دوما رابطه اش دچار مشکل میشه 

کلا باید بهش فضا بدی اما اگر خواسته ای هم داری موقعی که پیش همین با لحن مناسب بگی و محکومش نکنی متهم ...

فضا؟ فضا دادم ک با رفیقم ریختن رو هم دیگه..

اصلا فکر نمیکردم دختره حتی ب چشش بیاد گذاشتم حرف بزنن نگه عقب مونده ای.

از مادری کردن براشون بدشون میاد ولی کسی ک براشون مادری میکرد آرزوی خیلی دوستاشون بوده و حالا با بی ل ...

خیلی بدشون میاد طبیعیه مطمئن باش برا هر پسری مادری کنی بدش میاد. شاید قبل از دوستی جذب قیافه بشن ولی دوست میخوان نه مامان