برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 عنوان خرید از بندر گناوه😃 1202 بازدید | 14 پست سلامممنون میشم برای خرید جهیزیه راهنماییم کنید😃کسی تا حالا از بند گناوه خرید کرده؟جنسهاش خوب هستن؟لوازم برقی ها فیک نیستن؟میخوام برم خرید کنم ولی میترسم کالا ها بی کیفیت باشن و زود خراب بشن جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷 1402/12/24 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5434 یه وسیله برای همسرم خریدیم بعد دیدم دی.جی ارزونتر زدهحتما قیمت ها رو از دی.جی چک کن همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 36964 برو نخل تقی و ده شیخ من دارم از این دوجا میگیرم اصل هم هستن https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg
برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 کنگان بهتره به نظرم کنگان ودیر عزیزم میدونی قیمتها چجوریه؟مثلا سرویس آرکوپال و کریستالگوشتکوب توستر و این چیزاچقدر تفاوت قیمت دارن تا جاهای دیگه؟پیج اینستا از مغازه های اونجا میشناسید بهم معرفی کنید برم نگاه کنم؟ جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
محدثشششم عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1111 چون شناختی از فروشنده ها نداری ممکنه هر جنسی بهت بدنینفر شنیدم از جنوب خرید کرده دوماه بعد عروسیش اکثر وسایلش خراب شده خودم تجربه مستقیم نداشتم مطمئن نیستممن خودم بابام قبول نکرد جنوب خرید کنیم با اینکه خیلی نزدیکیم به بندر خدایاشکرت میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی
قاصدک_خوش_خبرم عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 8487 قبل خرید، چیزهایی رو که میخواین بخرین از شهر خودتون قیمت بگیرین اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم☘️ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 یه وسیله برای همسرم خریدیم بعد دیدم دی.جی ارزونتر زده حتما قیمت ها رو از دی.جی چک کن دی.جی کالا برا بعضی کالاها واقعا قیمتهای خوبی زده ولی باز میگم نکنه فیک باشنتجربه خرید وسیله برقی از دی.جی رو دارید؟ جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 برو نخل تقی و ده شیخ من دارم از این دوجا میگیرم اصل هم هستن کجا هستن اینجاها عزیزم؟نشنیدم تا حالانظرت راجع به هندیجان چیه؟ جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 چون شناختی از فروشنده ها نداری ممکنه هر جنسی بهت بدن ینفر شنیدم از جنوب خرید کرده دوماه بعد عروسیش ... درستهمنم از همین میترسممیخواستم اگر کسی جای معتبر سراغ داره معرفی کنه بهم جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5434 دی.جی کالا برا بعضی کالاها واقعا قیمتهای خوبی زده ولی باز میگم نکنه فیک باشن تجربه خرید وسیله ... از دی.جی زیاد خرید کردم ولی وسیله برقی نهبه نظرم باید ببینی و بخری ولی از نظر قیمت حتما چک کن همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 36964 کجا هستن اینجاها عزیزم؟ نشنیدم تا حالا نظرت راجع به هندیجان چیه؟ نمیدونم کجاست هندیجان نخل تقی که سمت عسلویه هست دهشیخ هم سمت لامرد منبع لوازم خانگیه از اینجا میفرستن به جاهای دیگه قیمتاش هم واقعا عالیه جنسا هم خارجی https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg
برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 از دی.جی زیاد خرید کردم ولی وسیله برقی نه به نظرم باید ببینی و بخری ولی از نظر قیمت حتما چک کن ممنونم❤ جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
برهتودلی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5661 نمیدونم کجاست هندیجان نخل تقی که سمت عسلویه هست دهشیخ هم سمت لامرد منبع لوازم ... ممنونم عزیزم❤ جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷