2777
2789

به نظرتون خواستگاری که شغلش آزاده و تو مغازه کار میکنه

چطوری میشه از ثبات شغلیش مطمئن شد

ازاین نظر که ۳ تا پسر هستن و همه به ما میگن یه جوری ازشون بپرسید که مطمئن شید مغازه به نام خودش هست یانه

یعنی حداقل یه سهمی از مغازه واسه خودش داشته باشه

بعدا با بقیه پسرها درمورد مغازه و ارث واین حرفا مسئله ایجاد نشه، پسر سوم خانواده هم هست

تاالان فقط ۲ جلسه بیرون صحبت شده

جلسه سوم حرفش رو بزنیم زوده؟

قرار شد مادرم تو جلسه سوم با مادرشون صحبت کنن

فعلا هنوز خونه هم نیومدن ، میخوان اول صحبتا بیرون انجام شه بعدا بیان

اما پرسیدنش واسه ما خیلی سخته

چطوری بپرسیم یا بگیم اگه مغازه به نام پدرشونه، سهم پسرکوچیکتون رو از مغازه مشخص کنید تا خیال ماهم راحت باشه!!

خودت نپرس بزار مامان حل کنه . ضمنا پرسیدن این اشکالی ندارد ولی باید خوب و سنجیده حرف بزنه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر اول و دوم چکاره ان ؟ اگر شاغلن ک طبق چیزایی ک دیدیم مغازه مال خودشه

عزیزم نرید ک بگید چقد سهم داره تو مغازه و این حرفا ، چون حس بد میده،  مثلا بگید آقازاده که الان تو مغازه کار میکنن فردا روز ک بخان اموال رو تقسیم کنن و این حرفا اگر مغازه رو از دست داد برنامشون برای گذران زندگی چیه

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
خب همون مشکل اینجاست نمیدونیم چطوری مطرح کنیم که خوب باشه

اول از نگرانی دخترش که تو باشی حرف رو شروع کنه بعد کم کم ادامه بده

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
پسر اول و دوم چکاره ان ؟ اگر شاغلن ک طبق چیزایی ک دیدیم مغازه مال خودشه عزیزم نرید ک بگید چقد سهم د ...

خیلی ممنونم

اگه مستقیما بگیم بعدا بخوان اموال رو تقسیم کنن این حس بد نمیده؟

اخه تقسیم اموال و اینا دورازجون واسه بعد فوت افراده

مثلا همینطور غیر مستقیم بگیم اگه یه وقت مغازه رو ازدست دادن برنامشون چیه بهتر نیست؟

اینطوری شاید خودشون بفهمن منظورمون چیه

خیلی ممنونم اگه مستقیما بگیم بعدا بخوان اموال رو تقسیم کنن این حس بد نمیده؟ اخه تقسیم اموال و اینا ...

آره ، میگن از الان فکر ارث هستن ، 

اطراف ما بیشتریا قبل فوت اموال رو میدن، یعنی مثلا همون مغازه رو میدن اما رسمی شدنش بله بعد فوت هست

مثلا میشه پرسید مغازه برای خودشونه یا شریک دارن و یا اگر زمانی مغازه رو واگذار کنن برنامه شغلیشون چیه

نگران نباش این چیزا رو همه میپرسن که بدونن، پرسیدنش بد نیست 

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜