2777
2789
عنوان

اهدافتون برای سال جدید چیه سال دیگه تگتون میکنم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 55 پست
ممنونم دعا کنید امسالم من متفاوت و عالی باشه به چند چیز برسم خدا بهترین ها رو زودی رقم بزنه حسرت به ...

آمین انشالله هر چی ب صلاحه همون میشه 

:)                             
سلام قشنگم  اهدافم برای سال آینده  اولین و مهم ترین یادگیری زبان در حد عااااالی که بتونم ...

سلام عزیزم انشالله به کلش میرسی عمری باشه تگ میکنم حتما 

پیج میتونی وسایل تزئینی بفروشی مثل شمع یا رزین یا دفترای دست‌ساز بافتنی های قشنگ محصولات آرایشی بهداشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمین انشالله هر چی ب صلاحه همون میشه  

دعا کنید هر چی که من میخوام خدا به حرمت اهل بیت به صلاح و عالی رو خیلی زود انتخاب کنه عطا کنه آمین ممنون❤😍🥺😭

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
دعا کنید هر چی که من میخوام خدا به حرمت اهل بیت به صلاح و عالی رو خیلی زود انتخاب کنه عطا کنه آمین م ...

حتمااا قطعا خیلی چیزای خوب دور نیست رسیدن بهشون اگرم نشه به صلاح نبوده شاید همچنین شمام منو دعا کنید

حتمااا قطعا خیلی چیزای خوب دور نیست رسیدن بهشون اگرم نشه به صلاح نبوده شاید همچنین شمام منو دعا کنید

میشه اینجوری نگید آخه من زوری مثلا مثل برخی آدم ها نمیگم دل حتمااا فلان فرد با من باشه که یا هر امر خاص که میگم خدایا خودت زود و عالی همه چیز رو درست کن یعنی همه امور رو میسپارم به خودش فقط میگم زود برآورده کن تا دق نکردم و شوق و ذوق دارم !!!😭😭😭

منو تگ کنیددددددد سال دیگه این موقع باید به اونی که بخاطرش دووم اوردم رسیده باشم:)کلی ارزوی خوب برا همتون

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^

من هر چی میخوام به صلاح زندگی خوب هر بشری هست لطفا فقط دعا کنید همه چیز جوری که میخوام البته خواست خدا هم هست هر چی که میخوام همون جور پیش بره ممنون میشم خیلی روی کلمات حساس هستم(:

منو تگ کنیددددددد سال دیگه این موقع باید به اونی که بخاطرش دووم اوردم رسیده باشم:)کلی ارزوی خوب برا ...

حتما 

کلی آرزوی خوب ما هم برای شما