2777
2789
عنوان

تاپیکو قفل کردم

7887 بازدید | 362 پست

بچها من تاپیکمو قفل کردم دیگه داشت دعوا میشد.

قفل کردن چون د‌وست داشتم تجربه خوابم بمونه

مرسی از همه کسایی که تشویقم کردین به نماز خوندن❤️خوشحالم که برا یه عده ای از شما خوابم تلنگر بود و باعث شد نمازتونو بخونین

بیاین سر نمازامون همدیگه رو دعا کنیم❤️اگر یکدرصد خواب من باعث شد به خودت بیای و نماز بخونی حتما سر نماز برای داداش یکی یه دونم دعا کنین که خیلییی دوسش دارم😘خدا هممونو هدایت کنه..بیاین خودمونو رهااا کنیم توی دستای پر مهر خدا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربه دارم اونم دوبار یه بار تاپیکشو زدم نی نی یار حذفش کرد گفت ممنوعه منم دیگه چیزی نگفتم، کل ...

دقیقا

من بعد از اینکه انقدر توسط فامیل مسخره شدم با خودم گفتم دیگه هیچوقت خوابمو تعریف نمیکنم

امااا بازم اینجا تعریف کردم و متاسفانه یع عده ….

دقیقا من بعد از اینکه انقدر توسط فامیل مسخره شدم با خودم گفتم دیگه هیچوقت خوابمو تعریف نمیکنم اماا ...

بعضی ها در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن دوست ندارن بفهمن یعنی قشنگ خودشونو ب خواب زدن

منم دو سه روز پیش خواب دیدم دختر عمم ک فوت شده توی خواب بهم میگه بیا بریم خونمونو ببین چقد کثیفع منم دلشتم باهاش میرفتم ک یهو از خواب پریدم . تعبیرش چیه یعنی میمیرم ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
منم دو سه روز پیش خواب دیدم دختر عمم ک فوت شده توی خواب بهم میگه بیا بریم خونمونو ببین چقد کثیفع منم ...

این دنیا نگرانی داره؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من وقت خواب یا سوار خرم یا سوار گربه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
این دنیا نگرانی داره؟

نمیدونم من اصلا این دختر عمم زنده بود شاید بگم قبل فوتش ۷.۸ سال پیش دیده بودم پارسال ۱۶ فروردین فوت کرد هنوز یکسال نشده ... برام عجیب بود اومد خواب من 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
نمیدونم من اصلا این دختر عمم زنده بود شاید بگم قبل فوتش ۷.۸ سال پیش دیده بودم پارسال ۱۶ فروردین فوت ...

بچه مادر پدر چیزی اینجا داره که نگرانه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واي اسي چچقد گريم گرفت 🥲من ب اماما اعتقاد نداشتم كلا با حجاب نيستم فقط خدارو قبول دارم اما ميگم اشتباهه بايد اعتقاداتمو قوي كنم... 

تحت تاثير قرار گرفتم مام خانوادمون و فاميلامون اينجورين هيشكي اهل نماز نيست و مسخره ميكنن كلن و نميتونم بخونم چون ب ظاهرمم نمياد ادم باخدايي باشم اما كسي از دلم خبر نداره كه تمسخر كردن از سمت ديگرانم واسم سخته🤦🥲

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

گلم من باور کردم حرفاتو تاپیک آخرم و بخون چون خودم تجربه پارم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.