2777
2789
عنوان

تاپیکو قفل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7890 بازدید | 362 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم تاپیک اخرتو عزیزم چقدر جالب بود اونقسمت که رفتی پشت سرشون نماز خوندی قطعا شما بنده پاک خدایی ...

مرسی گلم والا هیچکس باور نکرد حرفامو ولی همشون راست بودن

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خواب شما تعبیر روانشناسی داره 

😂😂😂

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

دوست خوبم من تاپیک شما رو خوندم خواستم دلیل اون دو پرستار که شوهر خاله ات ازشون میترسید رو بگم شیاطین در دنیا به اشکال مختلف حضور دارن مخصوصا در بیمارستانها به ویژه بخش اورژانس که افراد در حال مرگ زیاد هستن ماموریت شیاطین هم در اونجا این هست که نگذارند فرد حتی در لحظه آخر عمرش به رستگاری برسه و حتی اشهد بگه یعنی فکر فرد رو منحرف میکنن مثلا به شکل حیوانات بسیار وحشتناک در میان و به فرد در حال مرگ حمله ور میشن ولی همراهان بیمار این شیاطین رو نمیبینن پس دوستان تا جای امکان اگه در بیمارستان حضور دارید اشهد بگین و اسم خدا و امامان رو ببرید خودتون نمیدونید چه کمکی به افراد در حال مرگ میکنید اما گاهی شیاطین به شکل صورت شیطانی خودشون برای فرد در حال مرگ ظاهر میشن که فرد از اونها میترسه اما همراه بیمار اون شیاطین رو به شکل فرد عادی میبینه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد  
اره حتماااا

تلگرام و اینا کدوم و داری گلم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!