2777
2789

میدونم که موافقین و تشویقم هم می کنید.ولی خب بازم نظر مثبتتون رو اینجا به اشتراک بذارین.

.

.

.

سر راه که داشتم میرفتم یه چیزی هم بگیم ، حلیم یا شله زرد با نون سنگک ، کلا خوبه ادم جایی میره یه چیزی هم بخره ببره خونه جایی که دعوته . تعارف تو فرهنگ ما هست ولی خب ادم یه چیزم بگیره ببره . شده جایی رفتیم و البته وسیله گرفتیم ، اون بنده خداها لب به غذا نزدن تا ما اول غذا بخوریم بعد خودشون. ولی وقتی ما هم داریم میریم یه چیزی بگیریم ، نهایتا با غذای اونا میکس میکنیم دیگه.توی پیزایی هر کی یه مدل پیزا میگیره ، اخرشم با هم میکس می کنیم.

.

.

هوای دانشجو جماعت رو هم داشته باشه ادم خوبه ، اگه کسی دستش به دهنش میرسه ، بره خونشون و براش وسیله و مواد غذایی هم بگیره. دانشجویی شهرستان خیلی سخته ، مخصوصا اینکه غذا رو خودش درست کنه یا حتی اگه دانشگاهش بهش غذا بده. دوران خوبیه ها ولی اینطوری خوبه که بهش کمک کنه.

.

.

اهان ، نپرسیدم سوالمو ، داشتم راه می افتادم دست خالی میرفتم ، به بازارچه رسیدم چیا بگیرم که بخرم ببرم با هم میکسش کنیم افطاری رو؟

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر جا دعوت بشم شیرینی یا شکلات میبرم. چون کسی که مهمون دعوت کرده کلی تدارک دیده‌. ولی چیزی که بسته بندی داره و خراب نمیشه هر وقت دلشون بخواد استفاده میکنم.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
مااینکاروو بد میدونیم مگراینکه زولبیا بامیه باشه. اگه غذابیارن بهموو برمیخوره که غذای مابد بوده باخو ...

سلام

گمونم بخاطر تفاوت فرهنگی باشه ،

باید چیزای عمومی تر رو برد 

مرسی   

من هر جا دعوت بشم شیرینی یا شکلات میبرم. چون کسی که مهمون دعوت کرده کلی تدارک دیده‌. ولی چیزی که بست ...

سلام

چه پیشنهاد خوبی ، مرسی از شما   

سلام چه پیشنهاد خوبی ، مرسی از شما    

خواهش میکنم عزیز.🌱

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶