2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه لباسای اونموقع و وایبش خ خوب بود خدایی🤎

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بهتر از این وضعیت پوچ گرایی و افسردگی الان بود هر چی بوده

گرونی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا پوچ گرایی و افسردگی؟

تو همین نی نی سایت ببین کلی تاپیک افسردگی داریم 

نوجوونا همه سیاه‌پوش افسرده 

من دوست داشتم اون موقع باشم ول جز خانواده های پولدار و تحصیل کرده  یا خارجی باشم 

سریال مدار صفر درجه رو ببین میگیری چ میگم 

منم همیشه حسرت میخورم چرا قدیم هه بدنیا نیوندم . قدیم ها دست شویی ها تو زمستونهای سرد قدیم ته حیاط بود  . از زیر کرسی های داغ در میومدن برای دست شویی رفتن و وضو نصف شب . والا همه نماز  هم میخوندن.  ظاهر زندگی ها شاید سخت بود . ماشین لباسشویی و ... نبود . ولی همه سالم تر و خوش بخت تر بودن . آدمها دو رو نبودن. گذشت ها زیاد بود . عروس تو یه اتاق خونه مادر شوهر زندگی میکرد. والا مردم خوش بودن. دور همی زیاد بود. الان دل مون خوشه تکنولوژی پیشرفت کرده . ولی مریضی ها  و فاصله بین ادمها هم بیشتر شده. آدم یه رنگ  کم پیدا میشه. آپارتمان نبود. حیاطها عین پارک بود . باصفا . حتی اگه کوچک بود

والا ی دقیقه میای سایت.دغدغه ها مژه ناخن لیفت‌....کجای بدنم فلان بیساره....کجا اون روزا این شکلی بود ...

لعنت به اینستا. از بعد اینستا یه جوی ایجاد شده برای بعضیا از پس انداز میزنن برای ناخن و ابرو و .... فکر میکنن خیلی با کلاس شدن .‌کارهای زیبایی رو صورت انجام میدن آدم روش نمیشه بهشون بگه عین آدم آهنی شدید. فکر میکنن خیلی شیکن.