2777
2789

یا طبیعی هست ک مثلا دراون حد شلوع نیست ؟بااینک کارش هم خلی خوبه .مثلا از ۱۰۰ درصد فقط ۳۰ درصد یا ۴۰ درصدمشتری داشته باشه.البته اینم بگم تمام خدمات انجام نمیده .تو ی شهر کوچیکی هم هست ک سالن های هست به قدمت ۲۰ سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغات میکنی ؟ نیرویی که مشتری داره خودش جذب کن  الانم ماشالاهمه جا پر آرایشگر دست زیاد شده&n ...

بنظرتون چیکارکنه تبلیعاتم میکنه البته تو گروهای زنانه همون شهر .بخدا دلم خیلی براش میسوزه خیلی زحمت میکشه چرا خدا بهش نگاه نمیکنه ...من باورم نمیخام بکنم ک خدا نمیخاد

بنظرتون چیکارکنه تبلیعاتم میکنه البته تو گروهای زنانه همون شهر .بخدا دلم خیلی براش میسوزه خیلی زحمت ...

اینستا نمونه کار بزاره  قیمت منصفانه  بعد مثلا تو مناسبتا تخفیف بده  کارشم خوب باشه مشتری مشتری میاره 

همینا به ذهنم میرسه ایشالا پیشرفت میکنه عجله نکن

درست میشه نگران نباش.شاید بدمسیره

بنظرتون یک سال طبیعیه دوستدارم نظر شمارو بدونم ...خیلی منصف خیلی هم زحمت میشکه اینو مشتری ها خودش هم میدونن خداش بالاسره

خب چ ربطی به خدا داره😂خداهم روزی رسونه سمت ما هرکی مغازه باز میکنه میزنه جلو در مغازش پر تردد میشه

خب یعنی میگم اگ واقعا خدا بخاد این چیزا چین ...حالا نعل اسب بگم جدیدبخره؟؟